Търговия на дребно

Клиентите очакват все по-безпроблемно, достъпно и многоканално изживяване, което се откроява.

shopping centre

Познаваме предизвикателствата на клиентите ни в сектора

Пейзажът на търговията на дребно се променя постоянно, като единствената константа е непредсказуемостта. Едно нещо обаче е сигурно: лоялността към марката никога не е била по-важна. За да увеличат максимално печалбите си и да отговорят на все по-високите очаквания на потребителите, търговците на дребно трябва да поставят техните клиенти в центъра на своя бизнес.

Клиентската база също се развива, а днешните потребители са по-съобразителни и интелигентни. Те търсят наистина безпроблемно, персонализирано изживяване, което е еднакво по всички канали. Нашите експерти познават предизвикателствата в ритейл сектора и имат ненадминат опит в продуктите и внедряването им за осигуряването на успешна дългосрочна стойност за бизнеса на клиентите ни.

Доверен партньор, който разбира как да използва технологиите, за да се справи най-добре с тези предизвикателства, може да помогне на бизнеса ви да премине на следващото ниво – от достигане на по-широка аудитория до оптимизиране на веригата за доставки, осигуряване на безпроблемно преживяване за клиентите ви и др.

0 %

от търговците на дребно прилагат нови инициативи във веригата за доставки

8 oт 10

потребители са по-склонни да купуват от компания, която предлага персонализирани преживявания

0 %

от търговците на дребно използват анализ на поведението

Ние даваме възможност на търговците на дребно да

Осигуряват безпроблемно обслужване на клиентите си

Внедряване на иновативни нови начини на работа с технологии, които ще интегрират вашите канали за продажби, социални мрежи, електронна търговия, онлайн пазари и кол центрове в една цялостна платформа. Освен това можем да ви помогнем да планирате оптимално изпълнение на поръчките, за да изпълните обещанието си към клиентите.

Максимално да увеличават наличностите си, да намаляват разходите си и да оптимизират маржовете си

С променящите се очаквания на клиентите, които подхранват цифровата революция в търговията на дребно, ние можем да ви преведем отвъд традиционните начини на работа, за да доставим стойност и да ви насочим към „директно към потребителя“ с базирано в облака многоканално решение.

Предоставяме им данни в реално време, разбиране и видимост на веригата за доставки

Планирайте ефективно и си осигурете конкурентно предимство с помощта на табло за управление и прогнозни анализи, предоставящи оценки в реално време само с няколко кликвания – включващи всички данни за продажбите, наличностите и клиентите във всички ваши канали за продажби.

Реализират реална стойност в бизнеса чрез Изкуствен Интелект (AI)

Според прогнозите на Световния икономически форум услугите с изкуствен интелект (AI) в сектора на търговията на дребно ще нараснат от 5 млрд. долара до над 31 млрд. долара до 2028 г.

Нашите експерти
от сектор Търговия на дребно

Запознайте се само с няколко от нашите експерти с богат опит в работата с клиентите ни от сектор Търговия на дребно.

Джейсън Колбридж

Джейсън Колбридж

Директор Бизнес Развитие

Джейсън има 20-годишен опит в бързо развиващия се и постоянно променящ се сектор на търговията на дребно. Работейки с висши ръководители и други ключови заинтересовани страни, той изгражда дълбоко разбиране на техния бизнес, за да формира решения, които помагат за решаването на най-ценните предизвикателства.

Паола Амедури

Паола Амедури

Архитект Индустрии

Паола ръководи разработването, проектирането и внедряването на цифрови решения в световен мащаб. Тя предоставя насоки за мислене и архитектура, дисциплинарно и екипно управление. Експерт в областта на търговията на дребно, тя има богат опит в сектора, който предоставя на нашите клиенти. Тя е запалена по анализирането на двусмислени ситуации при клиентите, определянето на стратегически насоки и превръщането им в действия и резултати.

Теодор Райчев

Теодор Райчев

Функционален Консултант MS Dynamics 365

Теодор успешно консултира нашите клиенти как да използват и внедряват MS Dynamics решенията. Той има солиден опит в областта на консултирането, тестването и поддръжката на Microsoft приложения. Специфичната му специализация лежи в Commerce решенията. Теодор има отлични комуникационни умения, той е интелигентен, елегантен, с остър ум.

Кристина Владимирова

Кристина Владимирова

Старши Функционален Консултант MS Dynamics 365

Кристина има дълги години опит с внедряването на ERP системи. Завършила е образованието си в Германия, като специализацията й е инжинерството и производството. Кристина има много опит с внедряване на системи за производство, дистрибуция и продажби на дребно. Тя се присъедини към екипа ни като част от първата по рода Cross-Train Programme, която я въведе в света на Microsoft технологиите. Опитът й с оптимизиране на бизнес и производствени процеси е много ключов.

dr martens

“Microsoft Dynamics has proven we can aggressively grow our business into new markets globally as well as explore new channels… It’s really been a testament to great partnership, great teamwork and I am very proud to have been part of it.”

Jackie Reid, Program Lead for Project Reboot, Dr Martens.

Никой друг подход
не отива толкова далеч

Доказани процеси, водещи технологии на Microsoft и висококвалифицирани експерти със задълбочени познания – всичко това се съчетава, за да създаде нашия уникален подход за преодоляване дори на най-сложните предизвикателства.

People icon

Нашите хора

Креативни, ориентирани към клиента професионалисти, които работят в унисон, за да осигурят задълбочен колективен опит.

network icon

Нашият процес

Иновативният и гъвкав начин, по който работим, е фокусиран върху постигането на резултатите, които работят за вас.

windows icon

Нашата технология

Най-добрата технология на Microsoft, използвана от най-добрите хора, за да гарантира, че бизнесът на клиентите ни е възможно най-добрият.