Търговия на дребно

Клиентите очакват все по-безпроблемно, достъпно и многоканално изживяване, което се откроява.

shopping centre

Познаваме предизвикателствата на клиентите ни в сектора

Пейзажът на търговията на дребно се променя постоянно, като единствената константа е непредсказуемостта. Едно нещо обаче е сигурно: лоялността към марката никога не е била по-важна. За да увеличат максимално печалбите си и да отговорят на все по-високите очаквания на потребителите, търговците на дребно трябва да поставят техните клиенти в центъра на своя бизнес.

Клиентската база също се развива, а днешните потребители са по-съобразителни и интелигентни. Те търсят наистина безпроблемно, персонализирано изживяване, което е еднакво по всички канали. Нашите експерти познават предизвикателствата в ритейл сектора и имат ненадминат опит в продуктите и внедряването им за осигуряването на успешна дългосрочна стойност за бизнеса на клиентите ни.

Доверен партньор, който разбира как да използва технологиите, за да се справи най-добре с тези предизвикателства, може да помогне на бизнеса ви да премине на следващото ниво – от достигане на по-широка аудитория до оптимизиране на веригата за доставки, осигуряване на безпроблемно преживяване за клиентите ви и др.

0 %

от търговците на дребно прилагат нови инициативи във веригата за доставки

8 oт 10

потребители са по-склонни да купуват от компания, която предлага персонализирани преживявания

0 %

от търговците на дребно използват анализ на поведението

Ние даваме възможност на търговците на дребно да

Осигуряване на безпроблемно обслужване на клиентите

Внедряване на иновативни нови начини на работа с технологии, които ще интегрират вашите канали за продажби, социални мрежи, електронна търговия, онлайн пазари и кол центрове в една цялостна платформа. Освен това можем да ви помогнем да планирате оптимално изпълнение на поръчките, за да изпълните обещанието си към клиентите.

Максимално увеличаване на наличностите, намаляване на разходите и оптимизиране на маржовете

С променящите се очаквания на клиентите, които подхранват цифровата революция в търговията на дребно, ние можем да ви преведем отвъд традиционните начини на работа, за да доставим стойност и да ви насочим към „директно към потребителя“ с базирано в облака многоканално решение.

Предоставяне на данни в реално време, разбиране и видимост на веригата за доставки

Планирайте ефективно и си осигурете конкурентно предимство с помощта на табло за управление и прогнозни анализи, предоставящи оценки в реално време само с няколко кликвания – включващи всички данни за продажбите, наличностите и клиентите във всички ваши канали за продажби.

Реализиране на реална стойност в бизнеса чрез Изкуствен Интелект (AI)

Според прогнозите на Световния икономически форум услугите с изкуствен интелект (AI) в сектора на търговията на дребно ще нараснат от 5 млрд. долара до над 31 млрд. долара до 2028 г.

Нашите експерти
от сектор Търговия на дребно

Запознайте се само с няколко от нашите експерти с богат опит в работата с клиентите ни от сектор Търговия на дребно.

Джейсън Колбридж

Джейсън Колбридж

Директор Бизнес Развитие

Джейсън има 20-годишен опит в бързо развиващия се и постоянно променящ се сектор на търговията на дребно. Работейки с висши ръководители и други ключови заинтересовани страни, той изгражда дълбоко разбиране на техния бизнес, за да формира решения, които помагат за решаването на най-ценните предизвикателства.

Паола Амедури

Паола Амедури

Архитект Индустрии

Паола ръководи разработването, проектирането и внедряването на цифрови решения в световен мащаб. Тя предоставя насоки за мислене и архитектура, дисциплинарно и екипно управление. Експерт в областта на търговията на дребно, тя има богат опит в сектора, който предоставя на нашите клиенти. Тя е запалена по анализирането на двусмислени ситуации при клиентите, определянето на стратегически насоки и превръщането им в действия и резултати.

Теодор Райчев

Теодор Райчев

Функционален Консултант MS Dynamics 365

Теодор успешно консултира нашите клиенти как да използват и внедряват MS Dynamics решенията. Той има солиден опит в областта на консултирането, тестването и поддръжката на Microsoft приложения. Специфичната му специализация лежи в Commerce решенията. Теодор има отлични комуникационни умения, той е интелигентен, елегантен, с остър ум.

Кристина Владимирова

Кристина Владимирова

Старши Функционален Консултант MS Dynamics 365

Кристина има дълги години опит с внедряването на ERP системи. Завършила е образованието си в Германия, като специализацията й е инжинерството и производството. Кристина има много опит с внедряване на системи за производство, дистрибуция и продажби на дребно. Тя се присъедини към екипа ни като част от първата по рода Cross-Train Programme, която я въведе в света на Microsoft технологиите. Опитът й с оптимизиране на бизнес и производствени процеси е много ключов.

dr martens

“Microsoft Dynamics has proven we can aggressively grow our business into new markets globally as well as explore new channels… It’s really been a testament to great partnership, great teamwork and I am very proud to have been part of it.”

Jackie Reid, Program Lead for Project Reboot, Dr Martens.

Никой друг подход
не отива толкова далеч

Доказани процеси, водещи технологии на Microsoft и висококвалифицирани експерти със задълбочени познания – всичко това се съчетава, за да създаде нашия уникален подход за преодоляване дори на най-сложните предизвикателства.

People icon

Нашите хора

Креативни, ориентирани към клиента професионалисти, които работят в унисон, за да осигурят задълбочен колективен опит.

network icon

Нашият процес

Иновативният и гъвкав начин, по който работим, е фокусиран върху постигането на резултатите, които работят за вас.

windows icon

Нашата технология

Най-добрата технология на Microsoft, използвана от най-добрите хора, за да гарантира, че бизнесът на клиентите ни е възможно най-добрият.