Търговия на дребно

Специалистите ни с експертни познания и опит в динамично развиващия се сектор Търговия на дребно помагат на клиентите ни  да се адаптират към промените, да осигуряват дългосрочна стойност и да откриват истинския потенциал на бизнеса им.

shopping centre

Познаваме предизвикателствата на клиентите ни в сектора

Пейзажът на търговията на дребно се променя постоянно, като единствената константа е непредсказуемостта. Едно нещо обаче е сигурно: лоялността към марката никога не е била по-важна. За да увеличат максимално печалбите си и да отговорят на все по-високите очаквания на потребителите, търговците на дребно трябва да поставят техните клиенти в центъра на своя бизнес.

Клиентската база също се развива, а днешните потребители са по-съобразителни и интелигентни. Те търсят наистина безпроблемно, персонализирано изживяване, което е еднакво по всички канали. Нашите експерти познават предизвикателствата в ритейл сектора и имат ненадминат опит в продуктите и внедряването им за осигуряването на успешна дългосрочна стойност за бизнеса на клиентите ни.

Променяме бъдещето на клиентите ни

Tick icon

Помагаме да се надскочат потребителските очаквания

С променящите се очаквания на потребителите, които насърчават цифровата революция в търговията на дребно, ние помагаме на клиентите ни да отидат отвъд традиционните начини на работа. Този подход осигурява по-голяма стойност и ги насочва към бизнес модел на директните продажби, ориентиран към потребителя, с базирано на облак многоканално решение.

Tick icon

Помагаме за защита на инвестицията на клиентите ни в технологии

Нашите гъвкави решения позволяват на търговците на дребно да включат съществуващите инвестиции, като например системите за точките на продажба (POS) или за управление на информацията за продуктите (PIM), в дигиталната си трансформация като част от поетапен процес – внедряване първо на критичните за бизнеса компоненти и постепенно заменяне на старите такива.

Tick icon

Една платформа с много предимства

Помагаме на търговците на дребно да планират оптимално изпълнение на поръчките си, за да спазят обещанията си към техните потребители, като им предлагаме внедряване на иновативни нови начини на работа с технологии. По този начин те интегрират своите канали за продажба, социални мрежи, електронна търговия, онлайн пазари и кол центрове в една всеобхватна платформа.

Tick icon

Леснодостъпни анализи

С помощта на нашето табло за управление и прогнозни анализи помагаме на търговците на дребно да планират ефективно и да осигуряват конкурентно предимство. Това наше бизнес решение предоставя оценки в реално време с няколко клика относно всички данни за продажбите, наличностите и клиентите от всички канали за продажби на съответния търговец.

Нашите експерти
от сектор Търговия на дребно

Запознайте се само с няколко от нашите експерти с богат опит в работата с клиентите ни от сектор Търговия на дребно.

Джейсън Колбридж

Джейсън Колбридж

Директор Бизнес Развитие

Джейсън има 20-годишен опит в бързо развиващия се и постоянно променящ се сектор на търговията на дребно. Работейки с висши ръководители и други ключови заинтересовани страни, той изгражда дълбоко разбиране на техния бизнес, за да формира решения, които помагат за решаването на най-ценните предизвикателства.

Паола Амедури

Паола Амедури

Архитект Индустрии

Паола ръководи разработването, проектирането и внедряването на цифрови решения в световен мащаб. Тя предоставя насоки за мислене и архитектура, дисциплинарно и екипно управление. Експерт в областта на търговията на дребно, тя има богат опит в сектора, който предоставя на нашите клиенти. Тя е запалена по анализирането на двусмислени ситуации при клиентите, определянето на стратегически насоки и превръщането им в действия и резултати.

Теодор Райчев

Теодор Райчев

Функционален Консултант MS Dynamics 365

Теодор успешно консултира нашите клиенти как да използват и внедряват MS Dynamics решенията. Той има солиден опит в областта на консултирането, тестването и поддръжката на Microsoft приложения. Специфичната му специализация лежи в Commerce решенията. Теодор има отлични комуникационни умения, той е интелигентен, елегантен, с остър ум.

Кристина Владимирова

Кристина Владимирова

Старши Функционален Консултант MS Dynamics 365

Кристина има дълги години опит с внедряването на ERP системи. Завършила е образованието си в Германия, като специализацията й е инжинерството и производството. Кристина има много опит с внедряване на системи за производство, дистрибуция и продажби на дребно. Тя се присъедини към екипа ни като част от първата по рода Cross-Train Programme, която я въведе в света на Microsoft технологиите. Опитът й с оптимизиране на бизнес и производствени процеси е много ключов.

dr martens

“Microsoft Dynamics has proven we can aggressively grow our business into new markets globally as well as explore new channels… It’s really been a testament to great partnership, great teamwork and I am very proud to have been part of it.”

Jackie Reid, Program Lead for Project Reboot, Dr Martens.

Никой друг подход
не отива толкова далеч

Доказани процеси, водещи технологии на Microsoft и висококвалифицирани експерти със задълбочени познания – всичко това се съчетава, за да създаде нашия уникален подход за преодоляване дори на най-сложните предизвикателства.

People icon

Нашите хора

Креативни, ориентирани към клиента професионалисти, които работят в унисон, за да осигурят задълбочен колективен опит.

network icon

Нашият процес

Иновативният и гъвкав начин, по който работим, е фокусиран върху постигането на резултатите, които работят за вас.

windows icon

Нашата технология

Най-добрата технология на Microsoft, използвана от най-добрите хора, за да гарантира, че бизнесът на клиентите ни е възможно най-добрият.