Ерата на ИИ е сега

Microsoft е в челните редици на най-съвременните изследвания в областта на ИИ и интегрира мощни, иновативни технологии за ИИ в своите продукти и услуги, за да помогне на клиентите си да правят повече. Като партньор за бизнес трансформация само на Microsoft, нашите експерти са от ключово значение за тази промяна на платформата за ИИ на Microsoft.

От Azure Cognitive Services до Machine Learning и Co-Pilots; възможностите са едновременно вълнуващи и безкрайни. Ние сме посветени на по-бързото изграждане на бъдещето и отговорното предоставяне на по-добри резултати на клиентите чрез неограничените възможности на ИИ.

0 %

Очаква се организациите, които използват изкуствен интелект, да увеличат удовлетвореността на клиентите си през 2023 г.

$ 0 bn

Очаквана стойност на световния пазар на изкуствен интелект до 2027 г. – увеличение от 86,9 млрд. долара през 2022 г.

0 %

Част от организациите са докладвали за спестени разходи и ефективност в резултат на внедряването на ИИ

Намаляване на времето, отделяно за рутинни задачи

Автоматизираните работни процеси, прогнозните анализи и интелигентната автоматизация могат да автоматизират повтарящи се и отнемащи време задачи, освобождавайки служителите, за да се съсредоточат върху дейности, генериращи по-висока стойност.

Трансформиране на опита на клиентите

Чатботовете, виртуалните асистенти и агентите за обслужване на клиенти дават възможност на компаниите да осигуряват денонощна поддръжка на клиенти, да предоставят персонализирани услуги и да разрешават проблемите на клиентите бързо и ефективно.

Оптимизирайте веригата си за доставки

Изкуственият интелект помага на организациите да следят тенденциите, които влияят на търсенето и предлагането, като допринася за оптимизиране на разпределението на ресурсите.

Спестяване на време и разходи

Според неотдавнашно проучване на McKinsey изкуственият интелект може да оптимизира ефективността с 40% и да намали оперативните разходи с до 30%.

Нашите експерти за ИИ

Запознайте се само с някои от нашите експерти, които работят с решенията ни за ИИ.

Джак Мърфи

Джак Мърфи

Ръководител AI Capability

Джак се е специализирал в предоставянето на базирани на AI решения за клиенти в частния и публичния сектор. Базиран в Манчестър, той има над десет години опит в работа в различни индустрии в цяла Европа за решаване на сложни и предизвикателни бизнес проблеми с AI.

Робърт Уорсли

Робърт Уорсли

Director, Data & Analytics

Роб Уорсли е опитен лидер в областта на данните и анализите, както и експерт в науката за данните. Той е запален по идеята да помогне на клиентите си да станат компании, управлявани от данни, като ускори мащаба на решения с висока добавена стойност.

Оливър Хьолригъл

Оливър Хьолригъл

Ръководител отдел Данни и анализи

Сърцето на Оливър бие за цифрови решения за данни и той отговаря за  данните и анализите в Hitachi Solutions. Той и екипът му помагат на нашите клиенти да разгърнат пълния потенциал на своите данни. Неговият екип и той помагат на нашите клиенти да отключат пълния потенциал на данните, с които разполагат. Оливър работи в областта на анализа на данни повече от 15 години.