Какво представлява прототипът на ИИ?

Прототипът за изкуствен интелект предлага практически опит с технологичните решения на Microsoft за ИИ чрез създаване на практически симулации. Това включва изграждане на прототип, който демонстрира възможностите на услугите на Microsoft AI за конкретен случай на използване във вашата организация, като позволява на клиентите да измерят възвръщаемостта на инвестициите.

Процесът включва предоставяне на информация за рисковете и съображенията, свързани с внедряването на случая на употреба в производствена среда. Нашият екип от експерти ще осигури постоянна поддръжка, за да гарантира, че прототипът съответства на нуждите на крайните потребители и бизнес целите.

Цели на прототипа на ИИ:

  • Предоставяне на практическа симулация на технологични решения на Microsoft за изкуствен интелект, за да се измери възвръщаемостта на инвестициите за даден случай на употреба.
  • Да изградите актив на прототип, който може да обхваща една или повече технологични услуги на Microsoft за изкуствен интелект, за да демонстрирате технологичните възможности.
  • Да помогнете на клиентите да намалят рисковете при внедряване на даден случай на употреба в производството в тяхната среда.
  • Да разберете дали прототипът отговаря на нуждите на крайния потребител, както и на бизнес факторите.

Фази на прототипа:

Определяне

Нашите експерти ще работят с вас, за да придобият представа за обхвата на случая на използване чрез провеждане на интервюта със заинтересованите страни, семинари и сесии за техническа готовност. По желание ще проведем спринт на дизайна, за да прецизираме и усъвършенстваме случая на употреба.

Прототип

Процесът включва итеративно изграждане на прототипа, като екипите участват в редовни синхронизации, дискусии и сесии за обратна връзка. Целта е съвместно да се усъвършенства прототипът, като се гарантира, че той е готов за предстоящата пилотна фаза.

Пилотен проект

Тази фаза включва подпомагане на клиента при приемането и планирането на пилотния проект. Екипът представя констатации, които включват съображения за производството и рискове. По време на пилотното изпълнение на случая на употреба се предоставя активна подкрепа, като се използват количествени и качествени проучвания за идентифициране и удовлетворяване на нуждите на потребителите.

Нашите ИИ експерти

Запознайте се само с някои от нашите експерти, които работят с решенията за изкуствен интелект.

Джак Мърфи

Джак Мърфи

Ръководител AI Capability

Джак се е специализирал в предоставянето на базирани на AI решения за клиенти в частния и публичния сектор. Базиран в Манчестър, той има над десет години опит в работа в различни индустрии в цяла Европа за решаване на сложни и предизвикателни бизнес проблеми с AI.

Оливър Хьолригъл

Оливър Хьолригъл

Ръководител отдел Данни и анализи

Сърцето на Оливър бие за цифрови решения за данни и той отговаря за  данните и анализите в Hitachi Solutions. Той и екипът му помагат на нашите клиенти да разгърнат пълния потенциал на своите данни. Неговият екип и той помагат на нашите клиенти да отключат пълния потенциал на данните, с които разполагат. Оливър работи в областта на анализа на данни повече от 15 години.

Робърт Уорсли

Робърт Уорсли

Director, Data & Analytics

Роб Уорсли е опитен лидер в областта на данните и анализите, както и експерт в науката за данните. Той е запален по идеята да помогне на клиентите си да станат компании, управлявани от данни, като ускори мащаба на решения с висока добавена стойност.