Ерата на Изкуствения Интелект (AI) вече е тук

Според прогнозите на Световния икономически форум услугите с AI в сектора на търговията на дребно ще нараснат от актуалните 5 млрд. долара до над 31 млрд. долара до 2028 г. Услугите, подкрепени от AI, ще помогнат на търговците да постигнат напредък в ключови области като автоматизация, предотвратяване на загуби, устойчивост и оптимизация на веригата за доставки.

Microsoft е в челните редици по отношение на най-съвременните изследвания в областта на AI и интегрира мощни, иновативни технологии за AI в своите продукти и услуги. По този начин Microsoft помага на клиентите си да постигат повече. Като партньор за бизнес трансформация, работещ единствено с Microsoft, нашите експерти са от ключово значение за осъществяването на тази промяна по отношение на платформата за AI на Microsoft.

Възможностите са вълнуващи и безкрайни – от когнитивните услуги на Azure до машинното обучение и копилотите. Ние се посвещаваме изцяло на по-бързото изграждане на бъдещето и отговорното предоставяне на по-добри резултати на клиентите чрез неограничените възможности на AI.

0 %

Намаляване на инцидентите в склада в резултат на изкуствения интелект

0 %

Дял на компаниите, които са внедрили поне една технология, базирана на изкуствен интелект

£ 0.00 bn

Принос на ИИ към икономиката на Обединеното кралство през 2022 г.

Намаляване на времето, отделяно за рутинни задачи

Дигитализираните работни потоци, прогнозните анализи и интелигентната автоматизация могат значително да оптимизират повтарящи се и отнемащи време задачи, освобождавайки графика на служителите, за да могат те да се съсредоточат върху дейности, генериращи по-висока стойност.

Трансформация в опита на клиентите

Чатботовете, виртуалните асистенти и агентите за обслужване дават възможност на компаниите да осигуряват денонощна поддръжка на клиенти, да предоставят персонализирани услуги и да решават проблемите на потребителите бързо и ефективно.

Оптимизирайте веригата си за доставки

Чрез усъвършенствано събиране на данни от управлението на складовите наличности AI помага на търговците на дребно да бъдат в крак с тенденциите, които влияят на търсенето и предлагането. Това може да подобри значително разпределението на ресурсите, така че да можете да реагирате бързо и по-ефективно на потребителското търсене.

Същото време и разходи

Според неотдавнашно проучване на McKinsey ИИ може да оптимизира ефективността с 40% и да намали оперативните разходи с до 30%. С помощта на ИИ изследователите и специалистите по данни могат по-добре да анализират моделите, да прогнозират резултатите и да правят корекции, като информацията, чието събиране преди това е отнемало месеци, сега може да се направи за минути и дори секунди.

Нашите AI експерти

Запознайте се само с няколко от нашите експерти, работещи с облачни решения

Джак Мърфи

Джак Мърфи

Ръководител AI Capability

Джак се е специализирал в предоставянето на базирани на AI решения за клиенти в частния и публичния сектор. Базиран в Манчестър, той има над десет години опит в работа в различни индустрии в цяла Европа за решаване на сложни и предизвикателни бизнес проблеми с AI.

Оливър Хьолригъл

Оливър Хьолригъл

Ръководител отдел Данни и анализи

Сърцето на Оливър бие за цифрови решения за данни и той отговаря за  данните и анализите в Hitachi Solutions. Той и екипът му помагат на нашите клиенти да разгърнат пълния потенциал на своите данни. Неговият екип и той помагат на нашите клиенти да отключат пълния потенциал на данните, с които разполагат. Оливър работи в областта на анализа на данни повече от 15 години.

Робърт Уорсли

Робърт Уорсли

Director, Data & Analytics

Роб Уорсли е опитен лидер в областта на данните и анализите, както и експерт в науката за данните. Той е запален по идеята да помогне на клиентите си да станат компании, управлявани от данни, като ускори мащаба на решения с висока добавена стойност.