Строителство

Нашите експерти опростяват въвеждането на дигиталните бизнес приложения и инструменти в бизнеса на клиентите ни от строителния сектор, за да се възползват те от преките ползи.

person in warehouse

Познаваме предизвикателствата в сектора

Ниските маржове между конкурентите и разширените вериги за доставки, в съчетание с уникалния характер на всеки строителен проект, поставят сериозни предизвикателства пред строителната индустрия.

Всяка година в строителството се допускат грешки, които водят до щети в размер на милиарди британски лири. Същите тези грешки могат да бъдат избегнати. Едно от основните предизвикателства в тази посока е необходимостта да се сведе до минимум количеството отпадъци, като същевременно са необходими одобрения в областта на здравеопазването и безопасността, както и намаляването на въглеродните емисии.

Променяме бъдещето на клиентите ни

Tick icon

Оптимизираме клиентските проекти

В отговор на приоритетите на организациите, концентрирани върху договорните отношения с клиентите, нашите интелигентни бизнес приложения оптимизират всеки етап от жизнения цикъл на проекта. Те подобряват целия цикъл от услуги – от използването на ресурсите и опростеното проследяване на времето до подобреното управление на проекта и рационализираните финансови отчети на проекта.

Tick icon

Ускоряваме трансформацията

Значителният опит, който имаме в изпълнението на цялостни проекти за дигитална трансформация, ни предоставя готови за използване шаблони и инструменти. Те предоставят възможност на предприятията, които работят на проектна база, да повишат стойността при сложни, дългосрочни работни програми.

Tick icon

Вдъхваме живот на базите данни

Помагаме на клиентите ни да обединят визуализациите, които вдъхват живот на базите им данни. Клиентите имат възможност да ни представят нагледно различни етапи от проектната работа: от състоянието на проекта и ефективността на веригата за доставки до проследяването на използването на въглеродни емисии. Въз основа на това можем да създадем инфраструктура за данни и да им я предадем.

Tick icon

Помагаме на клиентите да улесняват работата на служителите си

С помощта на самостоятелни или интегрирани бизнес приложения, клиентите ни от строителния сектор могат да използват инструменти, с които повечето им служители вече са запознати. Тези инструменти могат да бъдат ползвани за изпълнение на редица ключови задачи, като въвеждане в работата на обекта, отчитане на здравословни и безопасни условия на труд, проследяване на работното време, подаване на документи по различни процедури и др.

Нашите експерти от сектор Строителство

Запознайте се само с няколко от нашите експерти с богат опит в работата с клиентите ни от строителния сектор.

Мишел Мадън

Мишел Мадън

Вицепрезидент

Мишел е вицепрезидент в Hitachi Solutions и изключително успешен архитект, след като се е квалифицирала като счетоводител и е получила MBA в ранната си кариера. Тя има богат опит в дигиталната трансформация, архитектурата на решенията и управлението на международни проекти в множество технологии като Microsoft, Oracle, SAP и SAS.

Полина Райчинова

Полина Райчинова

Старши Функционален Консултант MS Dynamics 365

Поли има над 10 годишен опит с различни ERP системи. Завършила е образованието си в чужбина, а по настоящем работи по проекти в цяла Европа. Тя бе един от първите частници в нашата Cross-Train – Creating experts програма, реализирана през есента на 2021 г. Поли я завърши успешно и оттогава е неизменна част от екипа ни.

Петя Георгиева

Петя Георгиева

Старши Функционален Консултант MS Dynamics 365

Петя има солиден професионален опит в областта. За много кратък период от време при нас тя е промотирана два пъти и по настоящем е старши консултант. Качествата са й безспорни! Клиентите ни са изключително доволни от професионалното й отношение и експертизата й.

workers in high vis and hard hats

“We appointed Hitachi Solutions based upon their expertise in managing complex projects and in-depth technical understanding of Microsoft technologies.”

Shaun Devey, IT Director, Interserve

Никой друг подход
не отива толкова далеч

Доказани процеси, водещи технологии на Microsoft и висококвалифицирани експерти със задълбочени познания – всичко това се съчетава, за да създаде нашия уникален подход за преодоляване дори на най-сложните предизвикателства.

People icon

Нашите хора

Креативни, ориентирани към клиента професионалисти, които работят в унисон, за да осигурят задълбочен колективен опит.

network icon

Нашият процес

Иновативният и гъвкав начин, по който работим, е фокусиран върху постигането на резултатите, които работят за вас.

windows icon

Нашата технология

Най-добрата технология на Microsoft, използвана от най-добрите хора, за да гарантира, че бизнесът на клиентите ни е възможно най-добрият.