Оптимизиране на ефективността на място

На обектите, на които се изпълняват проектите, работят квалифицирани и опитни служители от множество различни организации. Осъществяването на ефективно сътрудничество между екипите може и трябва да бъде лесно.

Опростяване на планирането
и координацията на място

Модерните инструменти от платформата на Microsoft позволяват бързо разработване и внедряване на лесни за използване приложения, интегрирани в съществуващите Ви системи за наблюдение, въвеждане на нови инструменти и служители, оторизиране и събиране на незабавна обратна връзка от всички работници на Вашия обект.

Разберете активите си

Активите играят огромна роля в определянето на производителността на Вашата строителна организация. Наличието на оптималното оборудване ще определи сроковете за изпълнение на проектите, а ефективното съхранение и превантивната поддръжка на тези активи оказват и голям ефект върху бюджета. Колкото по-ясно разбирате разходите за използване на всяко оборудване и материал, толкова по-точно можете да поддържате проекта си с максимална ефективност и по-добре да планирате използването на активите за бъдещи проекти.

Оптимизиране на планирането

С помощта на Dynamics 365 за полеви услуги можете да организирате екипите и оборудването с гъвкави опции за планиране, които да отговарят по оптимален начин на работните процеси на клиентите, но и на ръководителите на обектите.

Видимост на обекта в реално време

Благодарения на лесно достъпно управление на инциденти в реално време и получаване на информация за компромиси в условията на труд по отношение на здравето и безопасността можете да избегнете забавянията чрез използване на приложения с нисък код.

Намаляване на отпадъците

Управлението на работната ръка е ключов компонент за успешното завършване на проекта в срок и в рамките на предвидения бюджет. Осигурете си детайлен и мобилен поглед върху проекта и открийте ключовите моменти в реално време. Така ще може да си гарантирате по-интелигентни резултати и по-бързо вземане на решения.

Намаляване на риска

Мобилните решения могат да помогнат на ръководителите на проекти да гарантират, че всички работят безопасно на правилното място, в правилното време и по правилните задачи. С помощта на Microsoft Power Platform рисковете могат да се идентифицират и едновременно с това да се намалят. Също така подизпълнителите могат да бъдат включени дигитално, без да се отнема продуктивно работно време.

„Видяхме, че Microsoft Dynamics AX е решението, което ще ни изведе на следващото ниво като бизнес. То предоставяше набор от модули, от които се нуждаехме, така че да не се налага да изграждаме точкови решения, като същевременно предлагаше гъвкавост, за да отговори на изискванията на нашата индустрия.“

Брайън Сиймор, главен информационен директор, Keller Foundations