Вдъхнете живот на данните си

Оптимизирайте своите несвързани системи с модерната платформа за данни на Hitachi Solutions, изградена върху базата на Microsoft Azure.

Съгласуване, разбиране
и ускоряване

Прекъсването на връзката между данните от различни източници е често срещан проблем в строителните проекти и може да доведе до множество проблеми както за изпълнителите така и за подизпълнителите.

Модерната платформа за данни, изградена на базата на Azure на Microsoft, може да се използва за обединяване на различни източници на данни. Също така тя може да осигури унифицирана точка за наблюдение, през която ръководителите на проекти, изпълнителите и подизпълнителите могат да получават интелигентна информация.

Постигнете целите си

Ниските маржове, високите разходи, новите регулации и законодателството водят до по-остра нужда от иновации, които да стимулират печалбите и диференциацията. Използването на данни от информационното моделиране на сгради (BIM – Building Information Modelling) за подпомагане на проектите вече успешно трансформира част от индустрията. Предвид амбициозните цели за устойчивост, данните се използват по по-широк начин, включително за изчисляване на въглеродните емисии, докладване за безопасността на сградите и решаване на проблемите с рентабилността.

Вземане на информирани решения

Вземайте информирани бизнес решения с увереност, като предоставите на всеки заинтересован информация, базирана на данни. С помощта на Microsoft Power Platform си осигурявате подробен поглед върху проекта, който ръководите. Независимо дали сте на място или дали в момента не можете да достигнете до ключовите данни в реално време, които осигуряват по-интелигентни резултати.

Управление на качеството

Интегрирайте съществуващи наследени системи за обединяване на несвързани данни дава възможност за подобряване на управлението на качеството чрез по-добро разбиране на операциите.

Централизирана гледна точка

Използването на платформата за управление на Microsoft Power BI позволява по-бърз и ефективен анализ на сложни данни от проекти с помощта на един-единствен инструмент.

Стратегия за декарбонизация

Внедрете технология с Изкуствен Интелект, която да допринесе към стратегията Ви за декарбонизация. Изготвяйте автоматизирани отчети, събрани от цялата Ви верига за доставки.

С помощта на Microsoft Dynamics CRM определихме ролите, отговорностите и взаимоотношенията в нашите над 200 проекта… по-добре разбираме работата, която вършим, и как тя включва веригата ни за доставки и други ключови заинтересовани страни.“

Анна Галиано, ръководител на отдел „Управление на информацията