Повишаване на видимостта на веригата за доставки

В рамките на инициативата Get it Right (GIRI) е установено, че 21% от разходите за определен строителен проект се дължат на грешки, които могат да бъдат избегнати, а увеличаването на видимостта във веригата за доставки може да допринесе за намаляването им.

Стабилност, устойчивост
и гъвкавост

В сектор, в който маржовете са толкова ограничени, всяка иновация може да подобри значително резултатите. В рамките на отделните проекти технологиите могат да допринесат към значителното намаляване на предотвратимите грешки чрез подобряване на комуникацията и сътрудничеството по веригата на доставки. Тази област се нуждае от същия фокус и промяна на културата, благодарение на които се подобриха резултатите по отношение на безопасността.

Подобряване на процесите по вземането на решения

Преодоляването на огромната пропаст между строителната площадка и офиса е от ключово значение за подобряване на производителността. Без актуална информация, която е на разположение навсякъде и по всяко време, потенциалът за грешки и необходимостта за скъпоструващи преработки са големи. Информацията за проекта в реално време Ви позволява да вземате по-бързи и по-информирани решения. Така се създава значителна възможност за индустрия, в която традиционно събирането и анализът на информация може да отнеме дни или дори месеци.

Намаляване на отпадъците

Придобийте детайлен поглед върху проекта си, независимо дали сте на самия обект или далеч от него. Открийте аспекти от проекта в реално време. Така ще си осигурите по-интелигентни резултати и ще можете по-бързо да взимате решения, като намаляват закъсненията и загубите.

Увеличаване на експлоатацията

Наличието на единна, ясна представа за използването на обемното оборудване, работната сила и материалите в рамките на проектите позволява оптимално разпределение на работата. Това пък гарантира, че ресурсите са на точното място в точното време.

Фокус върху устойчивостта

Фокусирайте се върху усилията си за гарантиране на устойчивост по цялата верига за доставки със стратегия за намаляване на отпадъците.

Прозрачност на веригата за доставки

Преглед в реално време на плановете и напредъка чрез контрол на веригата за доставки от едно място.

eurotunnel

„Първоначалните резултати са много положителни и откриват големи възможности: нашите търговци приеха Microsoft Dynamics 365 и вече имат достъп до данни в реално време, независимо дали от компютъра, смартфона или таблета си, когато са в движение.“

Виржини Вермюлен, мениджър поддръжка на продажбите на товарни превози