Местно управление

Местните и регионалните власти от години се стремят да постигат „повече за по-малко“. Натискът обаче непрекъснато се увеличава с постоянно намаляващите бюджети, нарастващите очаквания на клиентите, икономическата несигурност и променящия се политически пейзаж, като в същото време цифровите решения непрекъснато се развиват.

government building

Познаваме предизвикателствата в сектора

Прогресът на трансформацията и еволюцията не могат да спрат нито за Вашата организация, нито за Вашите хора. Но ние ще бъдем до Вас през целия този път.

Ние сме Ваш надежден партньор на всяка стъпка – от оптимизиране на инфраструктурата Ви, през осигуряване на безпроблемно изживяване за клиентите Ви, подобряване на дизайна и предоставянето на услуги, до извличане на максимална полза от придобитите технологии. Ние не просто доставяме технологични решения, а Ви помагаме да разберете как да постигнете най-добрата стойност и възвръщаемост от инвестициите си.

0 %

от държавните институции са въвели цифрови услуги, които позволяват на гражданите да взаимодействат с тях онлайн.

0 %

от местните съвети в Обединеното кралство вече имат стратегия за изкуствен интелект.

0 %

от местните служби в Обединеното кралство съобщават за увеличение на бюджетите си за информационни технологии.

Цифровизиране на клиентското изживяване

Предизвикателството е не само в добре проектирания фронтенд, но също толкова важен е и дизайнът, ефективността и оптимизацията на услугите. За тази цел е необходима платформа за клиентите.

Работете интелигентно и бъдете свързани

Независимо дали става дума за град, област или окръг, ние можем бързо да внедрим платформи, които дават възможност за идентифицирането на по-интелигентни места, които са и по-добре свързани помежду си.

Отключване на стойността и потенциала с Изкуствен Интелект

ИИ има потенциала да промени из основи начина, по който се предоставят и използват услугите. Готови ли сте за тази промяна? Интегрирането на изкуствения интелект в местните власти може да доведе до подобряване на услугите, до по-добро разпределение на ограничените човешки и финансови ресурси и да позволи по-бързо вземане на ключови решения.

Модернизиране и трансформиране

Преобразете начина си на работа, като замените закостенелите наследени приложения с гъвкава, отворена и оперативно съвместима система, която може да генерира икономии на разходи, да повиши ефективността на процесите и като цяло да ви позволи да създавате и управлявате по-добри услуги.

Нашите експерти
от сектор Местно управление

Запознайте се само с няколко от нашите експерти с богат опит в работата с клиентите ни от сектор Местно управление.

Стефан Попов

Стефан Попов

Старши Функционален Консултант MS Dynamics 365

Стефан има доста години опит с MS Dynamics Customer Engagement приложенията. Опитът му е във функционалното бизнес консултиране, поддръжката и тестването. Стефан често участва в обучения на клиенти и колеги, както и планиране на ъпгрейди. Експерт е в публичния сектор, но участва в проекти от всички индустрии. Той е амбициозен, упорит, сърцат и забавен. Деен участник във вътрешно-фирмения живот!

Михаела Тодорова

Михаела Тодорова

Старши Тест Консултант

Михаела се запалва по тестването още докато работи във финансова институция. Привлича я идеята за съвършенство и има око към детайла. Тя е ITSQB сертифицирана и работи с колеги от продуктовия екип по стратегии за автоматизирано тестване. Работи много системно и отговорно.

Хасан Парушев

Хасан Парушев

Старши Функционален Консултант MS Dynamics 365

Хасан е упорит, последователен и амбициозен млад човек със солиден опит в MS Dynamics Customer Engagement приложенията. Опитът му е във функционалното, бизнес консултантство, поддръжката и тестването. Дизайнът и внедряването на интегрирани клиентски уеб портали е негова допълнителна специализация. Само за месец той успя да вземе два различни сертификати на Microsoft благодарение на голямото си желание за развитие в тази област.

people talking

“Trust is really important with technology partners. Hitachi Solutions has strong values which are echoed by the teams who genuinely want to help and support.”

Dionne Lowndes, Chief Digital and Technology officer, Southwark Council.

Никой друг подход
не отива толкова далеч

Доказани процеси, водещи технологии на Microsoft и висококвалифицирани експерти със задълбочени познания – всичко това се съчетава, за да създаде нашия уникален подход за преодоляване дори на най-сложните предизвикателства.

People icon

Нашите хора

Креативни, ориентирани към клиента професионалисти, които работят в унисон, за да осигурят задълбочен колективен опит.

network icon

Нашият процес

Иновативният и гъвкав начин, по който работим, е фокусиран върху постигането на резултатите, които работят за вас.

windows icon

Нашата технология

Най-добрата технология на Microsoft, използвана от най-добрите хора, за да гарантира, че бизнесът на клиентите ни е възможно най-добрият.