Местно управление

Нашите експерти в областта на местното управление работят в тясно сътрудничество с клиентите от сектора. Така те съвместно създават проекти и проектни решения, които гарантират, че предоставяните услуги от страна на организациите са с възможно най-високо качество.

government building

Познаваме предизвикателствата в сектора

Местното управление представлява много сложна среда. Ангажираните длъжностни лица непрестанно срещат затруднения в стремежа си да предоставят качествени услуги, които всички граждани и бизнесът очакват.

Още по-трудно е тези нужди да бъдат посрещнати на фона на постоянно променящите се финансови задължения, икономическата несигурност и факта, че населението едновременно се увеличава, но и застарява. При тези обстоятелства е от ключово значение да се осигурят системи и начини на работа, които са ефективни, ефикасни и целесъобразни. 

Ние променяме бъдещето на клиентите ни

Tick icon

Цифровизиране на клиентското преживяване

Независимо дали става въпрос за услуги за самообслужване, контактни центрове или обслужване на място, ние предлагаме решения, които помагат на организациите да осъществят смяна на каналите, да намалят контактите, които могат да бъдат избегнати, да сведат до минимум отлива на клиенти, да подобрят процента на разрешаване на проблемите от първия път и да намалят оплакванията от страна на клиентите.

Tick icon

Помагаме на клиенти ни да работят интелигентно и бъдат свързани

Независимо дали става дума за град, община или област, ние можем бързо да внедрим платформи, които осигуряват по-интелигентни и по-добре свързани места, с което се подобрява процесът на вземане на решения относно политиката, подкрепя се намаляването на неравенствата, стимулира се икономическия растеж и се подобрява общественото здраве и благосъстояние.

Tick icon

Предоставяме данните, от които се нуждаят клиенти ни, за да постигнат повече

Подобряването на качеството и достъпността на данните на клиентите ни може да осигури значителни ползи в редица области, например за автоматизиране на отчитането, по-добро разработване на политиката или подобряване на държавното финансиране.

Tick icon

Модернизиране и преобразуване

Ползвайки решенията ни, структурите в областта на местното управление могат да заменят тромавите и остарели приложения с гъвкава, отворена и оперативно съвместима система, която може да генерира икономии на разходи, да повиши ефективността на процесите и като цяло да позволи на сектора да създава и управлява по-добри услуги.

Нашите експерти
от сектор Местно управление

Запознайте се само с няколко от нашите експерти с богат опит в работата с клиентите ни от сектор Местно управление.

Стефан Попов

Стефан Попов

Старши Функционален Консултант MS Dynamics 365

Стефан има доста години опит с MS Dynamics Customer Engagement приложенията. Опитът му е във функционалното бизнес консултиране, поддръжката и тестването. Стефан често участва в обучения на клиенти и колеги, както и планиране на ъпгрейди. Експерт е в публичния сектор, но участва в проекти от всички индустрии. Той е амбициозен, упорит, сърцат и забавен. Деен участник във вътрешно-фирмения живот!

Михаела Иванова

Михаела Иванова

Тест Консултант

Михаела се запалва по тестването още докато работи във финансова институция. Привлича я идеята за съвършенство и има око към детайла. Тя е ITSQB сертифицирана и работи с колеги от продуктовия екип по стратегии за автоматизирано тестване. Работи много системно и отговорно.

Хасан Парушев

Хасан Парушев

Старши Функционален Консултант MS Dynamics 365

Хасан е упорит, последователен и амбициозен млад човек със солиден опит в MS Dynamics Customer Engagement приложенията. Опитът му е във функционалното, бизнес консултантство, поддръжката и тестването. Дизайнът и внедряването на интегрирани клиентски уеб портали е негова допълнителна специализация. Само за месец той успя да вземе два различни сертификати на Microsoft благодарение на голямото си желание за развитие в тази област.

people talking

“Trust is really important with technology partners. Hitachi Solutions has strong values which are echoed by the teams who genuinely want to help and support.”

Dionne Lowndes, Chief Digital and Technology officer, Southwark Council.

Никой друг подход
не отива толкова далеч

Доказани процеси, водещи технологии на Microsoft и висококвалифицирани експерти със задълбочени познания – всичко това се съчетава, за да създаде нашия уникален подход за преодоляване дори на най-сложните предизвикателства.

People icon

Нашите хора

Креативни, ориентирани към клиента професионалисти, които работят в унисон, за да осигурят задълбочен колективен опит.

network icon

Нашият процес

Иновативният и гъвкав начин, по който работим, е фокусиран върху постигането на резултатите, които работят за вас.

windows icon

Нашата технология

Най-добрата технология на Microsoft, използвана от най-добрите хора, за да гарантира, че бизнесът на клиентите ни е възможно най-добрият.