Работете интелигентно и бъдете свързани

Независимо дали става дума за град, област или окръг, ние можем бързо да внедрим платформи, които дават възможност за идентифицирането на по-интелигентни места, които са и по-добре свързани помежду си. По този начин подобряваме вземането на решения относно релевантни политики, подкрепяме равнопоставеността, стимулираме икономическия растеж и подобряваме общественото здраве и благосъстояние.

Съгласуване, разбиране
и ускоряване

В Обединеното кралство до 2050 г. 90% от населението ще живее в градски райони. Бързата урбанизация и нарастващото, но и застаряващо население поставят многобройни предизвикателства, включително повишени нива на утилизация на инфраструктурата, ресурсите и обществените услуги.

От Hitachi Solutions сме разработили модел за изпълнение, който позволява на клиентите да навлязат в пространството на IoT (Интернет на нещата) и интелигентните локации, в които са установени проблеми от еднократното използване на ресурсите. Този модел дава възможност на организацията да се внедри и развива със собствено темпо. Процесите са подкрепени със смислени сесии за „изкуството на възможното“ и бизнес казуси, за да се даде възможност за финансиране и измерване на възвръщаемостта на инвестициите.

Подобряването на качеството и достъпността на Вашите данни може да донесе значителни ползи в редица области, независимо дали искате да автоматизирате законоустановената отчетност, да определите и разработите по-добре вътрешните си политики или да оптимизирате успеваемостта на заявленията си за държавно финансиране.

Единствена версия на истината

Вземане на информирани решения

Анализ на готови данни

Идентифициране на тенденциите при гражданите

people talking

“Hitachi Solutions have been very knowledgeable and supportive from the start of our engagement with them. They have stood up systems in short amount of time for the most urgent work that the Southwark Council has needed during both the Covid Pandemic and the Ukrainian Crisis. They have been diligent and continue to be in longer-term projects and our day-to-day support.”

Pam Kaur, Application Analyst, Southwark Council.