Увеличете максимално стойността на инвестицията си

Използвайте Microsoft Dynamics 365 в комбинация с нашите персонализирани услуги за поддръжка. Тези услуги имат за цел да осигурят на вашата компания цялостна подкрепа при планирането на бъдещи оптимизации. Можете да разчитате на нашите експерти в областта на финансите, веригата на доставките, продажбите, маркетинга, човешките ресурси, услугите и Power Platform, за да гарантирате, че инвестицията ви ще постигне желания успех.

Нашите Microsoft
услуги накратко

Управление на приложенията на Microsoft Dynamics 365

Нашите услуги в областта на управлението на приложенията гарантират, че вашите софтуерни решения винаги остават надеждни и стабилни, за да се намалят максимално последствията от провал. Нашата услуга за актуализиране на една версия увеличава максимално възвръщаемостта на инвестициите във вашето решение, като същевременно минимизира рисковете от постоянна стратегия за вечно зелени актуализации.

Усъвършенстване на системата и обучение

Управлявайте подобренията на системата, от които екипът ви се нуждае, за да отговори на нови бизнес изисквания или на регулаторни изисквания. Предлагаме ви структуриран подход на сътрудничество, който гарантира, че вашите софтуерни решения са винаги надеждни и стабилни и че последиците от неуспех са възможно най-малки. Обучение за изпълнение на вашите стратегии и цели за обучение и развитие с Microsoft Dynamics 365.

Нашият опит е уникален.

Hitachi Solutions ви предлага глобална последователност и стабилност, съчетани с регионален опит. Това ни дава гъвкавостта да разбираме международните бизнес и технологични тенденции, като същевременно имаме дълбоко разбиране на сложните регионални предизвикателства.

Нашите награди и сертификати от Майкрософт потвърждават, че сме сред най-добрите в регионален и международен план, когато става въпрос за подкрепа на компаниите по пътя им към трансформация и създаване на добавена стойност от техните решения на Майкрософт, която прави тази трансформация възможна.

Microsoft Dynamics Inner Circle Partner

Dynamics 365 Services Partner of the Year

Designated Solutions Partner for Microsoft Cloud

Специализации в Microsoft Dynamics 365 Finance, Service, Sales, Low Code Application Development и Supply Chain Management

Член на Консултативния съвет на партньорите на Microsoft (PAC)

Класиран като лидер в Microsoft Dynamics 365 Services PEAK Matrix® Assessment 2023

eurotunnel

“Initial results have been very positive and open up great possibilities: our salespeople have adopted Microsoft Dynamics 365 and now have access to real-time data, whether from their computer, smartphone or tablet, whenever they are on the move.”

Virginie Vermuelen, Freight Sales Support Manager, Eurotunnel

Нашите Lifetime services експерти

Запознайте се само с няколко от нашите експерти, работещи с lifetime services.

Джил Карол

Джил Карол

Главен ръководител Service Delivery

Джил има страст към осигуряването на качествено проактивно обслужване на клиентите и поддръжка. Заедно с екипа на Lifetime Services Джил се грижи за над 70 клиенти, като изгражда надеждно партньорство и осигурява удовлетвореност на клиентите чрез отлично обслужване.  

Сава Бочев

Сава Бочев

Мениджър Управление на Промяната

Голяма част от професионалния опит на Сава преминава във Виена, където е работил като IT инженер, мениджър проекти и др. Решава да се върне в родината и да продължи кариеното си развитие при нас. Той има важната роля да бъде Мениджър управление на промяните в LTS екипа ни.

Дарън Литълчайлд

Дарън Литълчайлд

Вицепрезидент, Lifetime Services

Над 15-годишният му опит в работата с Microsoft Dynamics на различни длъжности по внедряване, продажби и ръководство в консултантски практики и компании в областта на търговията на дребно, производството и бързооборотните стоки дава на Дарън широка представа за предизвикателствата, пред които са изправени нашите клиенти днес.