Производство

Нашите екипи, специализирани в областта на производството, помагат на клиентите от този сектор да въвеждат иновативни, нови начини на работа, да отключат алтернативни източници на приходи, да рационализират процеси, за да увеличат продажбите си.

warehouse workers

Познаваме предизвикателствата в сектора

В тези несигурни времена производителите срещат безкрайни предизвикателства. Значителни фактори като инфлацията и липсата на кадри в широк мащаб ограничават възможностите за задоволяване на търсенето, а недостигът на снабдяването в световен план води до нестабилност на веригата за доставки.

Допълнителните изисквания към сектора принуждават производителите да се адаптират към бързите промени и да преосмислят своите бизнес модели и стратегии. Повишената ефективност и иновациите са от ключово значение за запазването на конкурентоспособността.

Ние преобразяваме бъдещето на клиентите ни

Tick icon

Помагаме на клиентите да откриват потенциала си

За дигитална трансформация на едно производство е нужна ясна насока. За тази цел организираме структурирани семинари, в които нашите експерти в областта на производството представят реални примери и разглеждат правилната стратегическа пътна карта за конкретния клиент.

Tick icon

С наша помощ клиентите ни оптимизират бизнеса си

Работим в тясно сътрудничество с клиентите ни, за да разработим и внедрим заедно нов бизнес модел, при който продуктите се предоставят като услуга, а приходите и рентабилността са обвързани с резултатите на производствата.

Tick icon

Предлагаме по-интелигентен начин на работа

С помощта на машинното обучение (ML), Изкуствения Интелект (AI) и Интернет на Нещата (IoT), интелигентното производство свързва фабричните процеси и мрежата на веригата на доставките. Това помага на клиентите ни да оптимизират търсенето и предлагането, да намалят производството и в крайна сметка да разраснат дейността си.

Tick icon

Добавяне на стойност с интелигентни приложения

Даваме възможност на организациите в производствения сектор да се адаптират, да внедряват иновации и да предоставят по-добро обслужване на техните клиенти. Това е възможно, като те свързват данните, процесите и екипите с интегрирани и интелигентни бизнес приложения, които могат да повишат ефективността, да подобрят ангажираността и да осигурят добавена стойност.

Нашите експерти от сектор Производство

Запознайте се само с няколко от нашите експерти с богат опит в работата с клиентите ни от сектор Производство.

Мишел Мадън

Мишел Мадън

Вицепрезидент

Мишел е вицепрезидент в Hitachi Solutions и изключително успешен архитект, след като се е квалифицирала като счетоводител и е получила MBA в ранната си кариера. Тя има богат опит в дигиталната трансформация, архитектурата на решенията и управлението на международни проекти в множество технологии като Microsoft, Oracle, SAP и SAS.

Джон Бреъртън

Джон Бреъртън

Директор Индустрии

След дълги години работа с крайни клиенти и партньори по внедряване на ERP и CRM решения, Джон понастоящем работи в областта на бизнес развитието. Ангажиран е в целия търговски сектор с квалифициран маркетингов екип, експертен екип за предварителни продажби и отдаден и опитен екип по продажбите, като всички заедно движат растежа на Hitachi Solutions.

Полина Райчинова

Полина Райчинова

Старши Функционален Консултант MS Dynamics 365

Поли има над 10 годишен опит с различни ERP системи. Завършила е образованието си в чужбина, а по настоящем работи по проекти в цяла Европа. Тя бе един от първите частници в нашата Cross-Train – Creating experts програма, реализирана през есента на 2021 г. Поли я завърши успешно и оттогава е неизменна част от екипа ни.

Кристина Владимирова

Кристина Владимирова

Старши Функционален Консултант MS Dynamics 365

Кристина има дълги години опит с внедряването на ERP системи. Завършила е образованието си в Германия, като специализацията й е инжинерството и производството. Кристина има много опит с внедряване на системи за производство, дистрибуция и продажби на дребно. Тя се присъедини към екипа ни като част от първата по рода Cross-Train Programme, която я въведе в света на Microsoft технологиите. Опитът й с оптимизиране на бизнес и производствени процеси е много ключов.

workers in high vis

“The performance of the Hitachi Solutions project team under the given conditions and also the uncomplicated, constructive cooperation have put us in an excellent position for coming project phases. We see rapid progress in our CRM project.”

George Walter, Head of IT, Lock Antriebstechnik

Никой друг подход
не отива толкова далеч

Доказани процеси, водещи технологии на Microsoft и висококвалифицирани експерти със задълбочени познания – всичко това се съчетава, за да създаде нашия уникален подход за преодоляване дори на най-сложните предизвикателства.

People icon

Нашите хора

Креативни, ориентирани към клиента професионалисти, които работят в унисон, за да осигурят задълбочен колективен опит.

network icon

Нашият процес

Иновативният и гъвкав начин, по който работим, е фокусиран върху постигането на резултатите, които работят за вас.

windows icon

Нашата технология

Най-добрата технология на Microsoft, използвана от най-добрите хора, за да гарантира, че бизнесът на клиентите ни е възможно най-добрият.