Нашите хора

Процесът и технологията ни са помощни средства. Те обаче неминуемо се нуждаят от хора, за да проработят. А в Hitachi Solutions работят хора, които знаят как да направят точно това – процесите и технологиите да заработят за Вас.

Professional business people team meeting and working in corporate office concept

Най-добрите решения идват от най-добрите хора

Нашите служители ни правят изключителни. Те са тези, които създават иновативни решения за нашите клиенти и движат бизнеса ни напред. Ето защо ние търсим най-добрите хора и се грижим всеки от екипа ни да разполага с инструментите, от които се нуждае, за да постигне успех.

people smiling

Уникални личности с общи цели

Въпреки че са уникални по свой собствен начин, има някои характеристики, които се споделят от всички хора, с които ще имате контакт в Hitachi Solutions. И става въпрос за нещо повече от експертни познания и опит.

Нашите хора са способни да гледат на ситуацията в по-голям мащаб. Те притежават отворено съзнание и във всеки момент от работата си търсят сътрудничество. Нашите служители търсят практически подход към решаването на предизвикателствата, пред които е поставен бизнесът на клиента. Важното е, че те имат реална представа за това, от какво се нуждае той, и могат да осигурят точните решения.

people working on a laptop

Ние сме технически експерти, но не очакваме от клиентите ни да бъдат такива

От първия контакт до завършването на проекта, а дори и след това клиентите ни работят с експерти с визия, стремеж и фокус, за да свършите работата и да постигнете резултати, които надхвърлят очакванията. С уникална комбинация от експертен опит в бранша и познания за продуктите на Microsoft, те ще прилагат надеждна методология, която е доказана в хиляди успешни внедрявания по целия свят.

Това, което няма да направят, е да залеят клиентите ни със сложни технически термини и познания. Въпреки че голяма част от това, което правят нашите експерти, е високотехнологично, всичко, което трябва клиентите ни да знаят, е, че те са фокусирани върху трансформацията, през която трябва да премине организацията им, и че им помагат да реализирате личната им визия за успех.

Great Place to Work®

Горди сме, че сме признати за сертифицирана компания Great Place to Work®. Създаването и поддържането на култура, която осигурява на служителите ни удовлетвореност във всякакъв професионален аспект е и винаги ще бъде наш висок приоритет. Радваме се, че нашият подход е потвърден от хората ни и от екипа на Great Place to Work.

Нашите изключителни служители

Всеки тук играе своята роля в непрекъсната история на нашия успеха. Невъзможно е да покажем всички, затова тук са само някои от нашите наистина изключителни хора.

Адриана Бейли

Адриана Бейли

Кънтри Мениджър

Адриана е сърцето на компанията. По нейна инициатива фирмата открива клона си в България, като тя го сформира и продължава да го управлява още от самото му създаване през 2019 г. Тя има повече от 12 години международен опит в бизнеса и технологичните консултации на Microsoft. Ръководи стратегическите цели на компанията на национално ниво, като разширява екипа с талантливи, високо квалифицирани, мотивирани професионалисти.

Женя Тодорова

Женя Тодорова

Финансов Мениджър

Женя е нашият финансов мениджър. Завършила образованието си в чужбина, решава да се завърне в България и да гради кариера тук. Ние сме нейният първи работодател в родината и сме много горди от този факт. Тя е част от организацията ни от самото начало и участва активно в изграждането на Shared Service Center в София. Управлява екип от няколко човека, като постоянно обогатява и развива дейността на Финансов отдел. Грижат се за нашите счетоводни процеси, но и в същото време  работят и с финансовите и оперативни отдели в Германия и Великобритания.    

Мария Тодорова

Мария Тодорова

Ръководител Оперативни проекти

Слънчевата Мария е млада, умна и амбициозна. С внимание към детайла, постоянно усърдие и кооперативност, тя е професионалист, който винаги се стреми да подобрява процесите на организацията.