Център за споделени услуги

Развийте уменията си в международен екип от експерти в различни административни роли в следните отдели Финанси, Администриране на проекти, Управление на проектни ресурси, ИТ поддръжка, Маркетинг и Човешки Ресурси.

Прегледайте нашите свободни позиции

shared service

Вашето развитие

Споделеният център за услуги в България е създаден като стратегическо място за специалисти, които се грижат за сърцето на компанията. Част от тази важна точка са отделите Финанси, Администриране на проекти, Управление на проектни ресурси, ИТ поддръжка, Маркетинг и Човешки Ресурси, които работят за и с всички клонове на Hitachi Solutions Europe – Великобритания, Франция, Германия, Португалия, България. Всеки служител, който има желание да се развива и израства, има възможност да го направи не само вертикално, но и хоризонтално. Ние предоставяме необходимите средства, за да може да разгърне потенциала си. Гъвкави сме, уважаваме интересите и желанията на нашите служители и винаги се стремим да намерим най-доброто решение за общото ни бъдеще. Защото хората ни правят изключителни!

 

shared centre 1

Преминете на следващото ниво

Тук ще получите необходимата ви подкрепа за да приложите знанията си и да развиете нови умения.

Ако се присъедините към нашата компания на начално ниво, ще работите в тесен контакт с по-старшите колеги в екипа, за да разберете последователността на задачите. След това, ще ви бъдат назначени самостоятелни задачи за да приложите наученото в практиката.

На по-високо ниво ще имате повече отговорности за процеси и хора, които да ръководите. Това може да са процеси и колеги във всички клонове на Hitachi Solutions Europe – Великобритания, Франция, Германия, Португалия, България.

Todorova Fin manager

“В Hitachi Solutions Bulgaria израснах като личност и като професионалист. Работя всеки ден с високо квалифицирани и мотивирани специалисти. Комуникацията е много приятелска и колегите винаги са отзивчиви. Това, което ме вдъхновява тук, е, че работя в бързо растяща компания и бизнес, научавам нещо ново всеки ден и съм част от промените и моделите, които се случват!.”

Женя Тодорова,

Финансов Мениджър

Ние сме One Hitachi. Стани част от нас.