Функционални роли

Постигнете напредък в кариерата си и реализирайте пълния си потенциал с подкрепата на експерти от бранша и тясно сътрудничество с екипите в Microsoft.

Прегледайте нашите свободни позиции

 

Confident mature businessman giving a presentation to his team in office. Business brief with annual goals with employees and mature boss in meeting room. Multiethnic leader training business people.

Вашето развитие

Дори на най-висшето ниво ще намерите подкрепата, от която се нуждаете, за да се развивате като личност, както и обучението и възможностите, от които се нуждаете, за да постигнете и професионален напредък.

Ако се присъедините към нашата компания на по-начална позиция, в началото ще бъдете рамо до рамо с по-старшите колеги в проектния си екип, за да разберете как работим. Много скоро след началната фаза на подготовката Ви ще бъдете насърчени да приложите наученото на практика.

На по-високо ниво в йерархията ще имате повече отговорности, ориентирайки се в сложните клиентски изисквания и бизнес сценарии. Като водещ консултант ще носите и отговорност за хората, не само за нашите вътрешни проектни екипи, но и за ресурсите на клиента.

Businessman smiling and talking with a client over a headset while working alone at his desk in a dark office after hours

Преминете на следващото ниво

Преминете на следващо ниво в консултантската си кариера като архитект решения, предоставяйки най-актуалните вълнуващи технологии на Microsoft на големи клиенти и ръководейки глобални програми за промени в ИТ структурата.

Ще имате капацитета и ще бъдете насърчавани на всяко ниво от пътуването си по пътя към ролята Ви на архитект. Ще работите в тясно сътрудничество с други екипи по стратегия и архитектура. За да развиете експертните си познания, ще бъдете канени на технически форуми, където ще можете да обсъждате своите предизвикателства и да получавате съвети.

FO

“За времето, в което съм част от компанията, имах възможност да работя по доста различни проекти, което ми даде нужната компетенция за бъдещи задачи. Тук всеки служител получава времето и ресурсите да се подобрява като специалист, стига да има желание.”

Стефан Попов,

Старши Функционален Консултант MS Dynamics 365

Ние сме One Hitachi. Стани част от нас.