Социален жилищен сектор

Предлагаме на клиентите ни от социалния жилищен сектор използването на единна, интегрирана платформа, която може да подробри и да замени остарелите и скъпи предишни системи. Тя им дава възможност за отпимизиране на процесите, подобряване услугите за наемателите и осигуряване на съответствие със законодателството.

housing

Познаваме предизвикателствата в сектора

Прогнозите са, че в настоящия икономически климат изискванията към жилищните асоциации и местните власти с жилищен фонд ще се увеличават, законодателството ще става все по-строго, а социалните задължения – все по-сложни.

Много организации се опитват да се справят с тези предизвикателства с помощта на всякакви ИТ системи, които вече не са подходящи за тази задача.

Променяме бъдещето на клиентите ни

Tick icon

360-градусов поглед

Нашите решения предоставят на клиентите ни – наемодателите, 360-градусов всеобхватен поглед над техните наематели, наеми, собствеността им – всичко това на едно място.

Tick icon

Прецизно управление на активите

От съществено значение е информацията, с която наемодателите разполагат, да бъде достоверна, независимо дали става въпрос за един апартамент или за цял имот. Нашето иновативно решение „Essentials for Housing“ превръща прецизното управление на активите в практическа реалност.

Tick icon

Изграждане на по-добри процеси

Помагаме на наемодателите да добавят ясна стойност с усъвършенствани начини на работа, които, макар и да са значително по-подробни, са достатъчно гъвкави, за да включат уникалните структура и процесите на техните организации.

Tick icon

По-добро отчитане

Нашето решение предоставя подобрено равнище на отчитане с усъвършенстван софтуер, който позволява на наемодателите да разграничават различните отговорности според договора, независимо дали става въпрос за наем, ремонт или какъвто и да е друг елемент.

Нашите експерти от Социален жилищен сектор

Запознайте се само с няколко от нашите експерти с богат опит в работата с клиентите ни от Социален жилищен сектор.

Стефан Попов

Стефан Попов

Старши Функционален Консултант MS Dynamics 365

Стефан има доста години опит с MS Dynamics Customer Engagement приложенията. Опитът му е във функционалното бизнес консултиране, поддръжката и тестването. Стефан често участва в обучения на клиенти и колеги, както и планиране на ъпгрейди. Експерт е в публичния сектор, но участва в проекти от всички индустрии. Той е амбициозен, упорит, сърцат и забавен. Деен участник във вътрешно-фирмения живот!

Хари Крауч

Хари Крауч

Директор Бизнес Развитие

След като е работил с широк кръг от организации в областта на финансовите услуги, Хари се е фокусирал върху осигуряването на стойност и успех за този сектор. Опитът на Хари, желанието му да помага и щателното планиране дават възможност на финансовите институции да преодоляват предизвикателствата и да постигат ключови цели чрез използване на експертни знания и технологии на Microsoft.

Аша Шринивасан

Аша Шринивасан

Архитект MS Dynamics 365

Аша е експерт в Microsoft Dynamics 365, която с опита си е помогнала на организациите да се разрастват, като е внедрила широкомащабни решения за техния бизнес.

Хасан Парушев

Хасан Парушев

Старши Функционален Консултант MS Dynamics 365

Хасан е упорит, последователен и амбициозен млад човек със солиден опит в MS Dynamics Customer Engagement приложенията. Опитът му е във функционалното, бизнес консултантство, поддръжката и тестването. Дизайнът и внедряването на интегрирани клиентски уеб портали е негова допълнителна специализация. Само за месец той успя да вземе два различни сертификати на Microsoft благодарение на голямото си желание за развитие в тази област.

people working

“It’s been great working with my colleagues in Hitachi Solutions. We’ve had a great relationship and there’s a lot of pride in the solution we’ve built that’s a first in the housing association world.”

Linda Howard, Head of Process Design, Clarion Housing Group.

Никой друг подход
не отива толкова далеч

Доказани процеси, водещи технологии на Microsoft и висококвалифицирани експерти със задълбочени познания – всичко това се съчетава, за да създаде нашия уникален подход за преодоляване дори на най-сложните предизвикателства.

People icon

Нашите хора

Креативни, ориентирани към клиента професионалисти, които работят в унисон, за да осигурят задълбочен колективен опит.

network icon

Нашият процес

Иновативният и гъвкав начин, по който работим, е фокусиран върху постигането на резултатите, които работят за вас.

windows icon

Нашата технология

Най-добрата технология на Microsoft, използвана от най-добрите хора, за да гарантира, че бизнесът на клиентите ни е възможно най-добрият.