Безпроблемно разширяване на системата

Ефективно управлявайте разширенията на системата, поискани от вашия екип, за да отговорят на променящите се бизнес нужди или регулаторни изисквания. Ние ви предлагаме структуриран, съвместен и ориентиран към клиента подход, когато системата ви трябва да бъде актуализирана с нови функции.

Обучение

Обучение за изпълнение на вашите стратегии и цели за обучение и развитие с Microsoft Dynamics 365.

Нашите курсове за обучение са напълно съобразени с вашите конкретни цели и резултати. Използвайте тези курсове за обучение, за да повишите квалификацията на членовете на екипа си с критични за бизнеса задачи или да изградите вътрешен опит, за да станете по-независими.

Основните характеристики на услугата включват:

Теория и практически упражнения, базирани на реални сценарии, за по-задълбочено разбиране на системата.

Менторство в подкрепа на съответните начини на обучение.

Специално обучение по системи или бизнес процеси.

Нашият опит е несравним

Ние предлагаме глобална последователност и стабилност, съчетани с местен немски опит, което ни позволява гъвкаво да разбираме международните бизнес и технологични тенденции, съчетани с дълбоко разбиране на сложните местни предизвикателства.

Нашите награди и акредитации от Майкрософт потвърждават факта, че на местно и световно ниво сме сред най-добрите в подкрепата на организациите по пътя им към трансформация и осигуряването на стойност от решенията на Майкрософт, които позволяват трансформацията.

Microsoft Dynamics Inner Circle Partner

Dynamics 365 Services Partner of the Year

Определен партньор за решения за Microsoft Cloud

Специализации в Microsoft Dynamics 365 Finance, Service, Sales, Low Code Application Development и Supply Chain Management

Член на Консултативния съвет на партньорите на Microsoft (PAC)

Класиран като лидер в оценката на Microsoft Dynamics 365 Services PEAK Matrix® за 2023 г.

eurotunnel

“Initial results have been very positive and open up great possibilities: our salespeople have adopted Microsoft Dynamics 365 and now have access to real-time data, whether from their computer, smartphone or tablet, whenever they are on the move.”

Virginie Vermuelen, Freight Sales Support Manager, Eurotunnel

Нашите експерти
по обучение и развитие

Запознайте се само с няколко от нашите експерти, работещи с услугата ни за обучение и развитие.

Стела Вълчева

Стела Вълчева

Старши Azure Програмист

Стела е нашето супер момиче и нашият втори служител от откриването на клона ни. Стартирахме заедно приключението Hitachi Solutions Bulgaria през есента на 2019. Млада, много умна, много можеща, Стела започна по стажантска програма за студенти, а понастоящем тя заема старша позиция.

Стефан Попов

Стефан Попов

Старши Функционален Консултант MS Dynamics 365

Стефан има доста години опит с MS Dynamics Customer Engagement приложенията. Опитът му е във функционалното бизнес консултиране, поддръжката и тестването. Стефан често участва в обучения на клиенти и колеги, както и планиране на ъпгрейди. Експерт е в публичния сектор, но участва в проекти от всички индустрии. Той е амбициозен, упорит, сърцат и забавен. Деен участник във вътрешно-фирмения живот!