Нашите ценности

Нашите ценности, които са обща нишка за цялата компания Hitachi, са водещите принципи зад всичко, което правим, вече повече от век. Те са ценности, които се споделят от всички и се прилагат на практика всеки ден.

Man and woman working together

Хармония (Wa)

Подчертавайки факта на взаимосвързаност между всичко пред личните интереси, концепцията за хармония е в основата на японската култура и определя всички взаимодействия, независимо дали са социални или бизнес.

За нас това се изразява в убеждението, че само като показваш уважение, можеш да поискаш такова и от отсрещната страна. И това се отнася за всички, с които работим, не само за нашите клиенти, но и за колегите и доставчиците ни.

men shaking hands

Искреност (Makoto We)

Винаги се стремим да действаме искрено и почтено. Репутацията ни зависи до голяма степен от начина, по който се възприемаме в бизнеса, а именно без каквато и да е степен на преструвка, измама или лицемерие.

Искреността за нас означава да гарантираме справедливост във всички наши начинания, като същевременно поставяме нуждите на нашите служители и клиенти в центъра на всичко, което правим.      

woman smiling

Пионерски дух (Kaitakusha – Seishin)

Иновациите и търсенето на нови предизвикателства са това, за което се борим. Така е било от самото начало. И това е нашият стремеж, който ни кара да вдъхваме живот на нови технологии в полза както на обществото, така и на компаниите, за които и с които работим.

Пионерският ни дух означава също, че сме смели и гъвкави, когато става въпрос за адаптиране към променящите се нужди на нашите служители и клиенти.

grand opening Bulgaria

Създаване на Great Place to Work

Изграждането и поддържането на култура, основана на тези ценности, е в центъра на нашата организация. Признаването ни за сертифицирана компания Great Place to Work® показва високия процент на гласувалите за това, че Hitachi Solutions е безопасно, приобщаващо и справедливо място за работа.

Какво означават нашите ценности за нашите клиенти?

Tick icon

По-добър начин на работа

Търсенето на нови и иновативни начини за изграждане на по-добър бизнес е в ДНК-то на Hitachi.

Tick icon

По-добро сътрудничество

За нас е важно да работим в тясна хармония с клиентите ни, за да постигнем всички техни цели.

Tick icon

Най-доброто преживяване

Винаги работим усилено за клиента по начин, който прави целия процес приятен.

Tick icon

Вашият най-добър партньор

Най-продуктивните и трайни взаимоотношения се изграждат на базата на коректност и искреност.