Нашата технология

В Hitachi Solutions работят наистина забележителни хора. Близките ни отношения с Microsoft им дават уникален достъп до някои от най-напредналите технологии, което ги вдъхновява да правят наистина невероятни неща.

Lady at desk on computer

Защо Microsoft?

И така, защо избрахме Microsoft сред всички останали производители на софтуер? Огромните постоянни инвестиции на компанията в развитието на нейните технологии със сигурност бяха фактор при вземането на решението. Освен това от значение е и фактът, че тъй като продуктите на Microsoft са интегрирани, ние можем да предложим клиентско преживяване, напълно лишено от проблеми или спънки от какъвто и да е характер. Познаването на потребителите, което води до по-добро приемане и усвояване на предложените от нас решения, също беше важен фактор при вземането на решението.

Защо Hitachi Solutions?

Tick icon

Дълбочина на опита

Благодарение на партньорството ни с Microsoft постигнахме дълбоко разбиране на техните технологии, което ни позволява да предоставяме най-добрите решения на нашите клиенти.

Tick icon

Спектър на знанията

С акредитацията на всичките шест обозначения за партньор на Microsoft за решения, нашите експертни познания покриват целия спектър от облачни технологии, който предлага производителя.

Tick icon

Винаги иновативни

Близките ни взаимоотношения с Microsoft ни дават възможност да се запознаем с нововъзникващите технологии. Това ни поставя винаги в челните редици по отношение на иновациите.

Tick icon

Винаги в крак с времето

Като златен партньор имаме достъп до най-новите актуализации на Microsoft, продуктови пътни карти и пазарни разработки.

Нашите Microsoft решения

За да помогнем на клиентите ни да са по-конкурентноспособни и да постигат успех в днешния бързо развиващ се дигитален свят, ние им предоставяме нашия опит с продуктите на Microsoft.

Dynamics365 logo

Dynamics 365

С помощта на Dynamics 365 клиентите ни гарантират повече добавена стойност за по-кратко време. Това са интелигентни бизнес приложения, които дават възможност на всеки да ускори резултатите и да постигне истинско съвършенство в бизнес операциите. Разработихме и успешно внедрихме приложения на Dynamics 365 в много различни бизнес сфери, включително такива като търговия, обслужване на клиенти, полеви услуги, финанси, човешки ресурси, маркетинг, проектни операции и продажби.

New Power BI Logo

Power BI

Този усъвършенстван инструмент за визуализация е семпъл начин клиентите ни да увеличават максимално стойността на техните данни и да трансформират начина, по който се анализират и споделят големи обеми от тях. Това, от своя страна, им позволява бързо да вземат информирани решения.

PowerApps logo

Power Apps

Клиентите ни осигуряват възможност на нетехническите си екипи да създават необходимите им приложения или да персонализират съществуващите с помощта на предварително създадени шаблони с нисък код, които се характеризират с простотата на drag & drop, но същевременно и с бързо внедряване.

Azure logo

Azure

Microsoft Azure предоставя на клиентите ни гъвкавостта да изграждат, управляват и внедряват приложенията си навсякъде. Това приложение включва постоянно развиващ се набор от услуги с акцент върху сигурността и адаптивността при максимално оптимизирано ценообразуване.

meeting around table in office

Нашите Microsoft решения

За да помогнем на клиентите ни да са по-конкурентоспособни и да постигат успех в днешния бързо развиващ се дигитален свят, ние им предоставяме нашия опит с продуктите на Microsoft.

Professional business people team meeting and working in corporate office concept

Нашето партньорство с Microsoft

Партньорството ни с Microsoft ни дава достъп до техните екипи за разработка, който няма еквивалент на пазара. Това означава, че нашите експерти имат разширени познания за технологиите на Microsoft и как те могат да бъдат използвани за решаване на сложните предизвикателства, пред които са поставени клиентите ни.

В съчетание с опита в бранша и доказалите се във времето методи на работа, тези знания ни позволяват да позиционираме клиентите си пред конкуренцията, както сега, така и в бъдеще.