Партньорство с Microsoft

Дългогодишното ни партньорство с Microsoft ни поставя в челните редици на иновациите. За нашите клиенти то дава достъп до и възможност за запознаване с най-новите технологии, продуктови пътни карти и пазарни разработки.

Group of diverse businesspeople having a meeting in a boardroom. Young businesspeople smiling happily during a discussion. Multiethnic businesspeople working together as a team.

Нашето сътрудничество с Microsoft

Повече от десетилетие сме част от програмата Microsoft Inner Circle, която включва един процент от най-добрите им партньори за бизнес приложения. Това ни дава широк поглед върху разработваните от тях технологии и ни позволява да предоставяме най-добрите решения на клиентите си.         

Това разбиране е съчетано с опит в индустрията, доказали се във времето методи на работа и широки технически възможности. Това е уникална комбинация, която помага на нашите клиенти да изпреварят задаващите се предизвикателства както сега, така и за в бъдеще.

Как клиентите ни могат да се възползват от нашето партньорство

Tick icon

Широк спектър от експертни познания

Като акредитиран член във всичките Microsoft Solution Partner Designations за решения, ние притежаваме експертен опит в целия пакет от облачни технологии на Microsoft.

Tick icon

Подсигурени за бъдещето

Сътрудничеството ни с Microsoft ни дава ранен достъп до най-новите технологии, като предоставя на клиентите ни решения, с които да посрещнат предизвикателствата на утрешния ден.

Tick icon

Носители на награди

Успехите ни са подплатени с повече от 40 глобални награди за партньор на годината на Microsoft през последното десетилетие.

Tick icon

Гарантирано качество

Наред с широко признатия опит, нашият сертифициран от Microsoft статут е гаранция, че от нас ще получите само най-доброто.

Beautiful Young Woman Using Smartphone Walking Through Night City Street Full of Neon Light. Smiling Thoughtfully Female Using Mobile Phone, Posting Social Media, Online Shopping, Texting.

Потенциал на облака

Възможностите на облачната технология на Microsoft са безкрайни. Предизвикателството на скъпите ИТ системи, ограниченият капацитет за растеж и компрометираната сигурност са проблеми, които могат да бъдат решени с помощта на услуги в облака.

С нашите познания, опит и  уникална методология ние сме в изключителната позиция да помагаме на клиентите ни, независимо дали трябва да се справят с единичен, специфичен бизнес проблем, или търсят доверен партньор по пътя си към цифровата трансформация в облака.

Teamwork,,Project,Management,,Agile,Methodology.,Two,Young,Business,Women,In

Изисквания за партньорство

За да станете златен партньор на Microsoft, са необходими както упорита работа, така и ангажираност. Усилията обаче си заслужават, тъй като това ни позволява да предоставяме най-добрите решения за клиентите ни.

По-конкретно, за да получат златен статус, партньорите трябва да демонстрират най-добри възможности в дадена област на решения, предоставени от Microsoft. Партньорите се оценяват и според способността им да предоставят цялостни решения с висока стойност в пълния технологичен пакет на Microsoft.