Нашата история

Благодарение на нашето богато наследство и културата на непрестанни иновации, ние сме в уникалната позиция да посрещнем предизвикателствата на днешния дигитален свят.

digger

Лидер в областта на иновациите от 1910 г. насам

Започвайки с разработването на първия японски асинхронен двигател с мощност 5 к.с. преди повече от 100 години, Hitachi отдавна е в челните редици на технологичните иновации.

Днес пионерският дух на основателя Намихей Одайра се споделя от над 850-те компании от групата Hitachi, чийто експертен опит се прилага в широк спектър от разнообразни сектори – от производството на ядрена енергия и медицинско оборудване до роботиката и изкуствен интелект.

0

служители в 100 държави

$ 0 млрд.

годишни приходи

0

сертифицирани специалисти на Microsoft

Hitachi tower

Нашето японско наследство

Хармония, искреност и пионерски дух са традиционни японски ценности, които са в основата на всичко, което правим в Hitachi.

Тези основни ценности се споделят от нашите екипи по целия свят. Всички разбират, че уважението трябва да бъде показано, за да му бъде и отговорено с уважение, че репутацията ни се основава на начина, по който се занимаваме с бизнеса си, и че само като работим с амбициозен дух, ще успеем да вдъхновим света.