Кои сме ние?

Като част от световна компания, ние предлагаме глобална последователност, съчетана с опит, натрупан в отделните държави. Това ни позволява гъвкавост при разбирането и прилагането на международните тенденции в бизнеса и технологиите, съчетани с дълбоко разбиране на сложните локални предизвикателства.

Нашата мисия е формулирана така: „Да допринасяме за развитието на обществото чрез разработване на оригинални технологии и продукти от най-висок клас“. Тя хармонира перфектно с мисията на Microsoft – „Да даваме възможност на всеки човек и всяка организация на планетата да постига повече“.

Екипите ни, съставени от професионалисти от най-висока класа, локализирани в целия свят, работят заедно, за да въвеждат иновации и да създава устойчиви решения за модернизация на бизнеса. Ние създаваме решения, които предоставят възможности на клиентите. Нашите екипи винаги мислят в перспектива и създават среда, в която компаниите процъфтяват в постоянно развиващата се конкурентна среда.

 

 

ladies talking

Какво точно означава това?

Работейки в редица индустрии, които обхващат частния и публичния сектор, ние предлагаме разнообразни услуги и решения, съобразени с нуждите на бизнеса. Това ни дава възможност да водим клиентите ни безпроблемно по пътя им към различните посоки на трансформацията: от финансова трансформация до максимално използване на най-новите разработки в областта на ниския код или подготовка за следващото поколение Изкуствен Интелект (ИИ), но също така и модерна трансформация, базирана на данни. Ние разполагаме с експертния опит, за да изведем Вашата организация на следващото ниво.

Също така ние осигуряваме подкрепа на организациите в планирането и определянето на приоритетите им по пътя на трансформацията чрез нашите екипи за дизайн мислене и за дизайн, ориентиран към потребителя. Също така помагаме и на онези, които вече са направили инвестиции по пътя си, с управление на промените и поддръжка на приложения.

office workers

Как го правим?

 

Като глобален системен интегратор ние можем да използваме натрупаните детайлни познания за най-новите бизнес приложения и авангардните облачни технологии чрез екип от талантливи консултанти. Така ние можем напълно да оптимизираме потенциала на организациите, с които работим.

Нашият глобален отпечатък и местният опит в Европа гарантират, че клиентите ни получават експертна подкрепа от най-висок клас, че те могат да се възползват от потенциални програми за финансиране и визии за бъдещата пътна карта на тяхното индивидуално развитие в процеса на съвместната ни работа. Дори само партньорството ни с Microsoft ни позволи за 17 години да спечелим 50 награди. Това е убедителна демонстрация на ангажимента ни да предоставяме най-добрите услуги за нашите клиенти в рамките на работните ни взаимоотношения.

Освен това ние сме един от много малкото партньори, които са получили всички реквизити и специализации за партньори на Microsoft Cloud, което потвърждава още веднъж степента на нашата техническа експертиза.

Namihei Odaira

Богата история на иновациите

Hitachi Solutions е част от Hitachi, Ltd. – една от най-големите организации в света. Имаме щастието да бъдем част от тази изключителна мрежа от иноватори, което ни дава възможност за незабавен достъп до опита и познанията на над 850 компании от цял свят.

Гордеем се, че усвояваме основните ценности на нашата компания майка от Япония Hitachi Global. На практика това означава, че работим като споен екип с нашите клиенти, осигурявайки ръководни принципи за постигане на напредък в бизнес трансформацията и социалните иновации. В крайна сметка ние интегрираме сътрудничеството и партньорството във всичко, което правим, като винаги поставяме амбициите на нашите клиенти на първо място.

 

Прочетете повече за нашата история

 

Наистина Great Place to Work

Гордеем се, че сме признати за сертифицирана Great Place to Work® компания.

Международният сертификат Great Place to Work® е едно от най-престижните отличия за работодателските марки. Сертификатът е получен въз основа на вътрешно проучване сред екипа, както и критерии, свързани с организационната култура, социалната отговорност на компанията, програми за развитие и придобивки и други.

Създаването и поддържането на култура, която осигурява на служителите ни удовлетвореност във всякакъв професионален аспект е и винаги ще бъде наш висок приоритет. Радваме се, че нашият подход е потвърден от хората ни и от екипа на Great Place to Work.

Присъединете се към нас

Microsoft Building

Ние сме 100% фокусирани върху платформата на Microsoft

Когато става въпрос за екосистемата и технологиите на Microsoft, Hitachi Solutions има сериозен опит. С почти 20-годишен опит, ние продължаваме да се фокусираме изключително върху предоставянето само на решения на Microsoft, като трансформираме цифрово начина, по който компаниите правят бизнес, от край до край.

Нашето партньорство с Microsoft

Цифрова трансформация, ориентирана към хората

Но това не е всичко. Всеки един от нашите служители притежава задълбочени познания, а заедно – и ненадминат опит. Гордеем се с това, че ангажираме и даваме възможност на истински лидери в бранша, и развиваме талантите на бъдещето. Поставянето на централен фокус върху растежа на нашите служители, заедно с развитието на нашия бизнес, гарантира, че обединени, ние можем да предложим още днес консултантските услуги на бъдещето.

Разберете повече за нашите хора