Namihei Odaira

Богата история на иновациите

Hitachi отдавна присъства в челните редици на технологичните иновации. Всъщност още от 1910 г. 

От самото начало ние се ръководим от пионерския дух на основателя Намихей Одайра и от традиционните японски ценности за хармония и искреност.

ladies talking

Дигитална трансформация, в която хората са на първо място

Hitachi е организация, за която хората са най-ценният потенциал. Несъмнено разполагаме с технологии, но споделеният опит на специалистите ни и техните задълбочени познания в областта са това, коeто може да помогне на всяка клиентска организация. 

Креативните, фокусирани върху клиентите личности, работят в хармония, за да осигурят задълбочена колективна експертиза, подкрепена от доказаните процеси и водещи технологии на Microsoft.

Microsoft Building

Партньор на най-добрите

Тясното ни сътрудничество с Microsoft осигурява на клиентите ни достъп до най-новите технологии, както и до ценна информация за пазара. 

Като част от Вътрешния кръг на Microsoft получаваме ранна информация относно технологиите, които предстои да бъдат пуснати на пазара. Тази информация ни позволява да помагаме на клиентите си с предизвикателствата им, както сега, така и в бъдеще.

Happy colleagues talking while walking up the stairs in office.

Там, където блестят най-ярките умове

Страхотната работа, която вършим, привлича при нас някои от най-умните и способни хора. Те създават разнообразни екипи с различни гледни точки и опит, които задвижват иновациите и позволяват по-тясна връзка с нашите клиенти.

Станете част от екипа ни и ще имате възможност да работите в пъстра и отплащаща се среда, която непрекъснато стимулира иновациите за по-добро бъдеще.

Присъединете се към нас