Group of people round a table

Култура, с която се гордеем

Едно голямо семейство. Това със сигурност е често използвана фраза, но тя винаги се е отнасяла за начина, по който всички ние си взаимодействаме в Hitachi Solutions. Така че в среда, в която знанията се обменят свободно, а съвместната работа между различните екипи е естествено установила се норма, всеки е отворен за обмена на опит и мнения, независимо от длъжността си.

Ние се вслушваме в нашите служители и вярваме, че всеки има какво да каже и с какво да допринесе – затова сме сертифицирана компания за „Great Place to Work®“.

people working

Хибридни екипи – въведени още преди да се установят като трайна тенденция

Признаваме важността на баланса между работата и личния живот отдавна. Още преди компаниите да бъдат принудени да преосмислят начина си на работа, ние имахме въведени хибридни политики, насърчаващи гъвкавостта и свободата на избор.

Където и да изберете да вършите работа си по най-добрия начин, все пак ще имате всички възможности за кариерно израстване, личностно израстване и професионално развитие.

people working

Ние вдъхновяваме най-ярките хора, за да заблестят

Нашата корпоративна култура е с грижа за служителя, в която на всеки се дава шанс да даде най-доброто от себе си. Напълно осъзнаваме, че нашите хора са тези, които ни движат напред. Затова Вашият принос ще бъде признат и възнаграден.

Ще бъдете насърчавани да дадете най-доброто, на което сте способни. Наред с ежедневната подкрепа от страна на колегите, нашата структурирана програма за кариерно развитие ще Ви помогне да постигнете точно тази цел. Освен това ще Ви бъде назначен ментор, който ще Ви подкрепя и вдъхновява, докато напредвате.

Само няколко от нашите предимства

Tick icon

Допълнително здравно осигуряване

Всеки наш служител получава допълнително здравно осигуряване, което включва медицинско и стоматологично обслужване с възможност за добавяне на членове от семейството на служителя.

Tick icon

Ваучери за храна

Всеки календарен месец нашите служители получават ваучери за храна.

Tick icon

Помощ за служителите

Като наш служител получавате достъп до редица услуги и напътствия с нашата програма за подпомагане на служителите, която е достъпна и за най-близките членове на семейството, които живеят с Вас.

Tick icon

Непрекъснато обучение

Винаги ще Ви бъдат предоставяни възможности за постоянно обучение и непрекъснато усъвършенстване, включително и перспективата да придобиете сертификати на Microsoft.

laughing colleagues at desk

„Hitachi Solutions е работодател, който цени мнението на другите, дава свобода на действие и награждава постигнатите успехи. Всички предложения, които отправям биват чути и обсъждани. Чувствам се свободна да ги осъществявам и усещам, че ми се доверяват. Виждам, че се стремят към хармония, подхождат с доверие и уважават мнението на всички.“

Лора Иробалиева
HR Мениджър

Ние сме One Hitachi. Стани част от нас.