Бизнес приложения

Скоростта на технологичните промени води до революция в бизнеса. Клиентите ни изпреварват кривата с нашите облачни приложения.

Свързване с облака

Интегрирайки всички основни бизнес процеси – от финанси и човешки ресурси до продажби и верига за доставки – нашите интелигентни и лесни за използване бизнес приложения могат да допринесат към развитието на цялата организация на клиента.

Използвайки мощта на най-новите технологии, той може да свърже устройствата чрез облака на Microsoft, за да наблюдава производителността, да увеличи ангажираността на клиентите си, да се възползва от нови бизнес възможности или, чрез оптимизиране на процесите, да подобри ефективността.

group working

Приложения, които се разрастват с клиента

С помощта на интуитивни инструменти за анализ нашите персонализирани бизнес приложения предоставят полезни данни, за да помогнат на клиентите ни да преминат от реактивни решения към проактивни стратегии, които развиват бизнеса им. С разрастването си тези приложения могат да бъдат променяни и актуализирани.

Екипът ни от експерти работи в тясно сътрудничество с всеки клиент, за да анализира текущото му състояние, да оцени потребностите му и да внедри бизнес приложения, съобразени с конкретните му нужди, които му позволяват да се възползва максимално от най-новите технологии, ориентирани към облака.

Business partners sitting at desk and discussing business strategy. Entrepreneurs doing discussion on new ventures in office.

Технологията, която стои зад решението

С Microsoft Dynamics 365 можем да създаваме интелигентни бизнес приложения, обхващащи ангажирането на клиентите и планирането на ресурсите на компанията. Усъвършенстваните технологии на платформата Power Platform на Microsoft ни позволяват да предлагаме решения, които улесняват създаването, съхраняването и анализа на данни за всички.

Нашите предварително конфигурирани процеси и софтуерни шаблони могат да ускорят внедряването, така че клиентите ни да направят незабавни бизнес подобрения с по-малък риск. Ние вече сме направили инвестициите и сме постигнали значителен напредък в технологията, така че единственото, което клиентите остава да направят, е да се възползват от предимствата на нашия опит.  

woman looking at laptop

Пълна интеграция в целия ИТ профил на организацията

Нашите интегрирани модерни бизнес приложения позволяват на служителите на клиентите ни да работят безпроблемно, ефективно и сигурно от различни географски точки, както и в различни бизнес звена и партньорски организации.

Нашите експерти
по бизнес приложения

Запознайте се само с няколко от нашите експерти, работещи с услугата ни за бизнес приложения.

Алпеш Мистри

Алпеш Мистри

Вицепрезидент Консултантски решения

С над 24-годишен опит в областта на консултантските решения Алпеш обединява бизнес целите, техническите възможности и изискванията за цифрово предвиждане на трансформацията, като гарантира, че инициативите за трансформация не само отговарят на днешните нужди, но и са гъвкави, за да се адаптират към бъдещите пазарни промени.  

Габриела Димитрова

Габриела Димитрова

Старши Функционален Консултант MS Dynamics 365

Габриела има значителен опит във финансовата сфера. Първият й досег с Microsoft Dynamics 365 е още докато работи като счетоводител. Доста бързо взима ролята на вътрешен консултант.Тя води ключови консултантски задачи с големи клиенти, откакто е в екипа ни, като винаги подхожда с изключителен професионализъм.

Стела Вълчева

Стела Вълчева

Старши Azure Програмист

Стела е нашето супер момиче и нашият втори служител от откриването на клона ни. Стартирахме заедно приключението Hitachi Solutions Bulgaria през есента на 2019. Млада, много умна, много можеща, Стела започна по стажантска програма за студенти, а понастоящем тя заема старша позиция.

medical staff walking down corridor

“I have done a number of ERP implementations in my career; this has been one of the smoothest. We are now empowering a user to manage and use their own data and have access to data to do their jobs.”

Bob Armstrong, Head of Technology Services, Department of Health and Social Care.