Ролята на нашите lifetime services

Tick icon

Стабилност на системата и защита на продукта

Чрез прилагане на най-добрите практики в бранша, нашият висококвалифициран екип за поддръжка на приложения е на разположение, за да гарантира сигурността и стабилността на заложените от клиента бизнес приложения. Познанията на нашите експерти са изключително подходящи за организации, които имат нужда да допълнят вътрешните си умения в областта Microsoft технологиите.

Tick icon

Недостатъците на актуализациите остават в миналото

Актуализирането на Dynamics 365 е безопасно и без прекъсване. Нашите технически експерти ще гарантират, че клиентите ни работят с най-новата версия и се възползват от последните характеристики и функции веднага, щом те отговарят на нуждите на съответната организацията.

Tick icon

Тестване на услугите ни

С нашата услуга за тестване на приложения клиентите могат да намалят частта от ИТ бюджета си, отделена за тестване, като същевременно ограничат риска, сведат до минимум грешките и увеличат възвръщаемостта на инвестициите. Разполагаме с гъвкав и мащабен модел за доставка, който вече е помогнал на стотици клиенти на Microsoft Dynamics 365.

Tick icon

Обучение за успех

Разработваме програми за обучение от нашите експерти, чрез които клиентите ни разбират по-добре как работи Dynamics 365 и могат да опознаят пълния му потенциал. Обучението се предоставя чрез семинари на място и подготовка във виртуална среда.

Нашите Lifetime services експерти

Запознайте се само с няколко от нашите експерти, работещи с lifetime services.

Джил Карол

Джил Карол

Главен ръководител Service Delivery

Джил има страст към осигуряването на качествено проактивно обслужване на клиентите и поддръжка. Заедно с екипа на Lifetime Services Джил се грижи за над 70 клиенти, като изгражда надеждно партньорство и осигурява удовлетвореност на клиентите чрез отлично обслужване.  

Сава Бочев

Сава Бочев

Мениджър Управление на Промяната

Голяма част от професионалния опит на Сава преминава във Виена, където е работил като IT инженер, мениджър проекти и др. Решава да се върне в родината и да продължи кариеното си развитие при нас. Той има важната роля да бъде Мениджър управление на промяните в LTS екипа ни.

Дарън Литълчайлд

Дарън Литълчайлд

Вицепрезидент, Lifetime Services

Над 15-годишният му опит в работата с Microsoft Dynamics на различни длъжности по внедряване, продажби и ръководство в консултантски практики и компании в областта на търговията на дребно, производството и бързооборотните стоки дава на Дарън широка представа за предизвикателствата, пред които са изправени нашите клиенти днес.

eurotunnel

“Initial results have been very positive and open up great possibilities: our salespeople have adopted Microsoft Dynamics 365 and now have access to real-time data, whether from their computer, smartphone or tablet, whenever they are on the move.”

Virginie Vermuelen, Freight Sales Support Manager, Eurotunnel