Поддръжка на приложения

С помощта на най-добрите практики в индустрията осигуряваме на нашите клиенти защита на производството и стабилност на услугите за техните бизнес приложения. Hitachi Solutions е доверен партньор за поддръжка.

Структурирани за успех

Услугата ни за поддръжка на приложения се ръководи от наш специализиран екип, а част от нея са управление на инциденти и проблеми, малки подобрения на решенията, съвети или насоки и разрешаване на затруднения с поддръжката на данни. Тя включва и управление на нивото на обслужване, осигурено от нашия сертифициран по Technology Infrastructure Library (ITIL) екип.

Group talking

Осигуряване на решения и стабилност

Експертният опит на специализирания ни екип за поддръжка на приложения гарантира  на клиентите ни сигурност и стабилност на решенията. Екипът управлява и всички малки промени, необходими за привеждане на производствената среда в съответствие с нуждите, появяващи се с развитие на бизнеса им. 

Услугата е идеална за организации, които имат нужда да допълнят вътрешните си умения в областта на технологиите на Microsoft, или за такива, които нямат физически капацитет да поддържат приложението и да осигурят оптимално разрешаване на проблемите и време за реакция. 

woman on a laptop smiling

Какво включва услугата?

Услугата ни за поддръжка на приложения включва малки заявки за подобряване на решенията и управление на инциденти и проблеми, както и съвети и насоки относно ежедневни затруднения с поддръжката на данни. 

При изпълнението на тези задачи чрез методологията ITIL се гарантират високи стандарти за качество и най-добрите практики в бранша, което осигурява сигурност и стабилност на решението.

two men talking

Опит и експертиза

Нашият екип за поддръжка на приложения се състои от обучени, опитни и висококвалифицирани консултанти, които са сертифицирани по ITIL. Те са на разположение на клиентите ни, за да подкрепят необходимостта им от решения за справяне със сложни проблеми, когато това не може да бъде постигнато със собствени сили.

Екипът се възползва от близките си взаимоотношения с Microsoft, за да осигури на организациите пълна поддръжка, ако срещат трудности, свързани с продукта. По този начин ние им спестяваме необходимостта да поддържат пряка връзка с Microsoft.

Нашите експерти
по поддръжка на приложения

Запознайте се само с няколко от нашите експерти, работещи с услугата ни за поддръжка на приложения.

Джил Карол

Джил Карол

Главен ръководител Service Delivery

Джил има страст към осигуряването на качествено проактивно обслужване на клиентите и поддръжка. Заедно с екипа на Lifetime Services Джил се грижи за над 70 клиенти, като изгражда надеждно партньорство и осигурява удовлетвореност на клиентите чрез отлично обслужване.  

Сава Бочев

Сава Бочев

Мениджър Управление на Промяната

Голяма част от професионалния опит на Сава преминава във Виена, където е работил като IT инженер, мениджър проекти и др. Решава да се върне в родината и да продължи кариеното си развитие при нас. Той има важната роля да бъде Мениджър управление на промяните в LTS екипа ни.

Любомира Петева

Любомира Петева

SDM

Любомира има разнообразен кариерен опит. Около 5 год. е работила в сферата на медиите и комуникациите вследствие на журналистическото си образование. Но пътят я отвежда към IT индустрията и повече от 7 години тя добива знания и опит именно в нея. Любомира е част от Hitachi Solutions Bulgaria като Service Delivery Manager и отговаря за френския и британския пазар.

people outside a building

“It’s been great working with Hitachi Solutions. They understand what it means to develop in a really agile way using the Power Platform.”

Geoff Connell, Director of IMT & Chief Digital Officer, Norfolk County Council.