Обучение и развитие

С помощта на персонализирано обучение от експертите ни клиентите могат да придобият по-задълбочени познания относно възможностите на Microsoft Dynamics 365.

Ние ценим независимостта

Въпреки че повечето ни клиенти все още се нуждаят от нас за разработване и изграждане на цялостни решения, някои искат да бъдат по-свободни, по-независими от дългосрочни споразумения за поддръжка. Възможно е обаче все още да им липсват организационните умения, за да станат самостоятелни. 

Тук идва ред на нашето персонализирано обучение по Microsoft Dynamics. То ще помогне на клиентите ни да разберете как работи Dynamics 365 и ще ги запознае с многобройните му възможности, а това ще доведе до подобряване на изискванията и желанието за промени.

presentation

Подобряване на възможностите на екипите

Обучението може да бъде проведено на всеки етап от внедряването или след него и да се адаптира така, че да отговаря на конкретните нужди и цели на съответните екипи.

Програма ни за обучение дава възможност на клиентите ни да отстраняват грешките по-ефективно, да въведат вътрешна поддръжка на първо и второ ниво и да подготвят ИТ екипа си да направи определени конфигурации.  

lady on a laptop

Обучение, съобразено с нуждите на клиентите

Започваме с анализ и оценка, чрез които определяме нивото на уменията в организацията на клиента и по какъв начин те са свързани с целите на обучението. След това изготвяме индивидуална програма за обучение, която се фокусира върху определени области.

Обучението се провежда чрез семинари и виртуална подготовка, с цел гарантиране постигането на целите. Програмата завършва с официална оценка, с помощта на която се проверяват познаването и разбирането на учебния материал.

hands up

Винаги сме на разположение, за да помогнем

Нашите ментори-експерти са на разположение през цялото време на обучителния процес, за да могат по всяко време да дават насоки. Ако е необходимо, те могат да съдействат директно на участниците в програмата, за да оптимизират учебния процес. Помощта се предоставя на отделни сътрудници или на цели групи, като същевременно експертите ни са на разположение, за да отговорят на всички въпроси, които възникнат сред участниците в обучението. Също така те им помагат при преодоляването на предизвикателствата, с които се сблъскват по време на обучението.

Нашите експерти
по обучение и развитие

Запознайте се само с няколко от нашите експерти, работещи с услугата ни за обучение и развитие.

Стела Вълчева

Стела Вълчева

Старши Технически Консултант MS Dynamics 365

Стела е нашето супер момиче и нашият втори служител от откриването на клона ни. Стартирахме заедно приключението Hitachi Solutions Bulgaria през есента на 2019. Млада, много умна, много можеща, Стела започна по стажантска програма за студенти, а понастоящем тя заема старша позиция.

Стефан Попов

Стефан Попов

Старши Функционален Консултант MS Dynamics 365

Стефан има доста години опит с MS Dynamics Customer Engagement приложенията. Опитът му е във функционалното бизнес консултиране, поддръжката и тестването. Стефан често участва в обучения на клиенти и колеги, както и планиране на ъпгрейди. Експерт е в публичния сектор, но участва в проекти от всички индустрии. Той е амбициозен, упорит, сърцат и забавен. Деен участник във вътрешно-фирмения живот!

workers in high vis

“The performance of the Hitachi Solutions project team under the given conditions and also the uncomplicated, constructive cooperation have put us in an excellent position for coming project phases. We see rapid progress in our CRM project.“

George Walter, Head of IT, Lock Antriebstechnik